.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Μπάγεβιτς σε Μοντανιέ: Μπορεί να οδηγήσεις την ΑΕΚ στο νέο της σπίτι...


Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φιάσκο Μοντανιέ, μαρτυρούν πως δε θα βρεθεί εύκολα σοβαρός άνθρωπος να αναλάβει προπονητής στην ΑΕΚ. 

Στη προηγούμενη ανάρτηση είχαμε το δημοσίευμα του συμπολίτη μας δημοσιογράφου, Βαγγέλη Αρναούτογλου, που περιέγραφε την άποψη της πλευράς Μοντανιέ. Σε αυτό φαινόταν καθαρά, η προσπάθεια να μειώσουν τις αποδοχές που συμφωνήθηκαν με το καλημέρα, και τα αλλεπάλληλα παζάρια για να το πετύχουν. Μάλιστα βάση για αυτό, ήταν η υποτιθέμενη παρανόηση, αν το ποσό που συμφωνήθηκε αφορούσε μόνο τον ίδιο ή και τους βοηθούς του. Μέρος της συνταγής που ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε και με τον Πογέτ, προσαρμοσμένη για τη περίπτωση. Αλλά μήπως παζάρια δε κάνουν και για τη παραχώρηση του ΟΑΚΑ; Το θέμα είναι τι το θες το μεγιστάνα, όταν δε βάζει μία, και όπου δε μπορεί να γίνει αλλιώς, επιχειρεί ανατολίτικα παζάρια και μάλιστα σε ευρωπαίους! Που αν μη τι άλλο, έχουν μάθει να διαπραγματεύονται με αξιοπρέπεια, και να υπερασπίζονται τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους μακριά από παρεμβάσεις παραγόντων.


Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ, παζάρευαν έντονα και το ύψος της αποζημίωσης, σε περίπτωση πρόωρης λύσης του συμβολαίου. Τι θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς με τέτοια αντιμετώπιση; Ταυτόχρονα μαθαίνουμε από δημοσίευμα του onsports.gr, ότι ο Μπάγεβιτς προσπαθούσε να το «ψήσει» με παραμύθια του τύπου, εσύ θα είσαι ο προπονητής της ομάδας όταν μπει στο καινούριο της γήπεδο. Ενώ ο Μοντανιέ του είχε πει, πως γνωρίζει σχετικά. Πράγμα που με σοβαρές πιθανότητες σημαίνει, πως ξέρει ότι η… κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια! Απλά δεν έχει ολοκληρωθεί το σκάψιμο του Γιάννη Γρανίτσα στο οικόπεδο, και γι΄ αυτό δεν έχουν προχωρήσει περισσότερο τα έργα... Εντάξει για τα φέσια εκατομμυρίων που άφησε, δε θα ήξερε, αλλά αν ποτέ φτάσει η υπόθεση «Αγιά Σοφιά» σε φάση υλοποίησης, τότε θα προκύψουν και οι σχετικές απαιτήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται…

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το onsports.gr:

Ο Μοντανιέ ήξερε και για την «Αγιά Σοφιά»!


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Τι είπε στον Μπάγεβιτς και τον άφησε... κάγκελο!

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο έμαθε η στήλη. Πως μεταξύ των όσων εντυπωσίασαν τον Μπάγεβιτς από τις συζητήσεις του με τον Μοντανιέ, ήταν και το γεγονός ότι ο Γάλλος τεχνικός είχε μια σχετική ενημέρωση και για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Είχε δηλαδή αναζητήσει το πού παίζει η ομάδα και ποια είναι η έδρα της και στην αναζήτησή του αυτή, ενημερώθηκε από τους πληροφοριοδότες του και για τις προσπάθειες που γίνονται για το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Ο Μοντανιέ μάλιστα φέρεται να ρώτησε «πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο» (!) με τον Ντούσκο να φέρεται να του απάντησε πως είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον πρώτο προπονητή που θα οδηγήσει την Ένωση στο νέο της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου