.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Άρης Βασιλόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι καταδικασμένοι για εκβιασμό… για ναρκωτικά, και βγάζουν εφημερίδα, και… εδώ πέρα το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό ως ένα συστατικό δημοκρατίας…» (βίντεο)




ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ


ΚΕΡΑΥΝΟΙ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΟΥ


ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ



Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ήρθε για συζήτηση θέμα που αφορούσε τη καταγγελία του Σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο, για το τοπικό τύπο.



Η συζήτηση άναψε, και το σύνολο όσων μίλησαν, θυμήθηκαν συκοφαντικές, σφοδρές, αήθεις, ακόμη και ρατσιστικές επιθέσεις διά του τοπικού τύπου. 



Κατά τη συζήτηση εκτός των δημοτικών συμβούλων, το λόγο πήραν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο, οι Διαμαντής Σεϊτανίδης, Βασίλης Βέττος, αλλά και ο Χαράλαμπος Μπόβος

Τελικά δε πάρθηκε απόφαση. Ωστόσο η καταγγελία έδωσε την ευκαιρία να αναδειχτεί ένα πρόβλημα, που όπως φαίνεται ταλανίζει τη τοπική πολιτική ζωή, και αναπόφευκτα η συζήτηση τυπικά ή άτυπα, σε όργανα, τύπο, ή τη κοινωνία, θα συνεχιστεί...

Τη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνολο της, στο βίντεο που ακολουθεί. 

Προηγούμενα παραθέτουμα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της τοποθέτησης του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου, και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιο Γιώργου Πάνου:


ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ:  

«…υπάρχουν άνθρωποι καταδικασμένοι για εκβιασμό, καταδικασμένοι για ναρκωτικά, και βγάζουν εφημερίδα, και δεν τρέχει τίποτα. Δεν τρέχει τι-πο-τα! Και εδώ πέρα το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό ως ένα συστατικό δημοκρατίας της πόλης. Πείτε μου λοιπόν σε ποια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, θα γινόταν αυτό το πράγμα! Οριστικά καταδικασμένοι να βγάζουν ένα έντυπο, χυδαιολογώντας, λασπολογώντας, συκοφαντώντας… και ότι άλλο φανταστεί κανένας… η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι όργανο του κ. Τομπούλογλου…»

«…εδώ λοιπόν είμαστε μια πόλη που κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα, υπάρχει ένα τρίγωνο… το οποίο είναι πολιτικοί, είναι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι…»



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου:  

«…τα τοπικά έντυπα (γενικά) είναι διαπλεκόμενα…»


Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη τη σχετική συζήτηση:


          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου