.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Καλοριζικος


Υπαρχει μια χρονια αγαπη των Βρεττανων για τους Γαλλους και φυσικα το αναποδο. Οπως φυσικα- μιλαω για μενα παντα- στο θεμα ειμαι οχι απλα με τους Βρεττανους αλλα χειροτερος τους μιας και ακουω Γαλλικα-Γαλλους και Γαλλια και με πιανει αλλεργια. Που να μην ειχα παει και καμμια δεκαρια φορες και τους γνωρισα απο κοντα: το ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλανε απλα ειναι απιστευτο. Οι ΚΟΤΑΡΕΣ της Ευρωπης.

Υπογραφει μας λενε οι δημοσιογραφαρες σημερα ο Μοντανιε. Οι ιδιοι δημοσιογραφαρες που 4 μερες πριν μας ελεγαν για καθοριστικα ραντεβου του Αρουαμπαρενα και τον ειχαν φατσα καρτα σε σαιτ και πρωτοσελιδα μεχρι και στον αγωνα με το νιονιο που κατεβηκαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ συγκεκριμενοι παικτες να τους δουμε Live εν ωρα αγωνα. Την ωρα που 2 Σαββατοκυριακα πριν εχει κλεισει το θεμα και εμενε μονο το τυπικο που βλεπετε σημερα. Απο τη στιγμη που ο εταιρος Γαλλος-Πιελ και ο Ισπανος Πακο Χεμεθ δεν ηθελαν ΚΑΝ να ακουσουν για Ελλαδα, η αποφαση ειχε ληφθει.


Παραπονο απο εδω δεν εχετε, οποιος διαβαζει προσεκτικα χωρις να βιαζεται τα ειχε στο πιατο απο τη περασμενη εβδομαδα τουλαχιστον. Ακομη και τα συμβολαια και το κοστος γραψαμε. Που να μην ειμασταν χομπιστες και φυσικα ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ δημοσιογραφαρες.Αλλο πραγμα να εισαι επαγγελματιας ελληναρας και αλλο χομπιστας. Το ιδιο φυσικα ειναι το νουμερο που ειχε εγκριθει
ΚΑΙ για τον Gus, μιας και αυτος καπου τοσα πηρε στη Μπετις- μια ομαδα με budget 52εκκ περσυ.
Τωρα αν υπαρχει κανας λογικος που να πιστευει οτι ο Gus ειχε τρελλαθει ξαφνικα και ζηταγε οτι ναναι στην ΑΕΚ αλλα στη Ρεαλ Μπετις συμφωνησε και εκλεισε σε χρονο dt με 850, τοτε μπορει ανετα να διαβαζει ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ που κοντευε να φτασει τις απαιτησεις του ανθρωπου περιπου στο εθνικο χρεος της Ελλαδας. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ στο αφεντικο?

Καλοριζικος λοιπον. Επειδη γενικα με τους Γαλλους δε το εχω και πολυ-δεν υπαρχει γαλλικο ποδοσφαιρο ποτε δεν υπηρχε- αναμενουμε να τον δουμε. Πρωτος εγω ευχωμαι να μας βγει η δοκιμη αν και η προιστορια αλλα δειχνει. Μιλαω για τη σχεση Γαλλων-ποδοσφαιρο-ΑΕΚ-Ελλαδας. Ειναι ρισκο αλλα απο οτι διαβαζω ΣΕ ΞΕΝΑ SITE αν τον αφησουν στην ησυχια του χωρις να τον ζαλιζουν ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, θα μας δειξει το εργο του και θα κριθει επ αυτου. Υπαρχει μια βασικη αντιμετωπιση με τους Βορειο-Ευρωπαιους (ειναι Νορμανδος): ειναι φιλικοι αλλα μεχρι ενα σημειο. Δεν εχουν δηλαδη αυτο το γιναμε κολλητοι επειδη βρεθηκαμε 2-3 φορες σε μια δουλεια η καπου αλλου. Αυτο χτιζεται εν καιρω και στους Αγγλους π.χ ο καιρος ειναι αρκετος, ασε που δεν τους αρεσουν τα χαζοχαρουμενα που κανουν συνηθως οι Ελληναρες που βλεπουν καποιον και σε 3 λεπτα εχει γινει ‘κολλητος’. Αυτο παει για το Joker που η δουλεια του ειναι προφανως να τα σπαει στους προπονητες. Γιατι δεν εχω δει να προσφερει τιποτε αλλο.

Παικτες θα δουμε μεσα στο μηνα. Οποτε μη βιαζεστε μιας και ονοματα απο εδω ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, οπως και ΔΕΝ θα δειτε οτιδηποτε φωτογραφιζει καποιον πριν αυτος κλεισει επισημα στην ομαδα. Ο λογος ειναι απλος: οταν γινεται κουβεντα ειναι ιδιωτικη, εμπιστευτικη και προς ενημερωση ΜΑΣ και οχι του Ιντερνετ. Κατι που οποιοσδηποτε νοημων μπορει να καταλαβει: τι μπορει να γραφτει, τι μπορει να γραφτει μετα το συμβαν και τι ΔΕΝ μπορει να γραφτει.. Γιατι υπαρχουν ΠΟΛΛΑ που δεν μπορουν να γραφτουν και αυτα ειναι και τα σοβαρα συνηθως.

Για το αλλο θεμα- της διατησιας- το 50/50 δεν ειναι μονο το ζητουμενο για εμας. Επισης ζητουμενο, ειναι ο γνωστη ομαδα-γαλαξιας του Σιοβα και του Ερνανι, να μη παιρνει ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ 29 στα 30 ματς (το 30 ειναι με εμας που εχασε). Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτη η ομαδα-σουργελο να απαγορευεται να χασει οπουδηποτε και να κανει αυτα τα εξωπραγματικα σερι που ουτε η Μιλαν των Ολλανδων, η Liverpool του Paisley παλιοτερα και η Μπαρτσελονα του Μεσι απο το 2008 και επειτα ΔΕΝ μπορουν να κανουν: φετος η Μπαρτσα εκανε 4 ισοπαλιες και 5 ηττες. Η Μπαγερν -που παιζει μονη της- εκανε 4 ισοπαλιες και 2 ηττες. Η θρυλλαρα μια ισοπαλια και μια ηττα!!! Ο Μεσι με το Σουαρες το Νευμαρ και το Μασερανο εχασαν 23 ποντους, ο Πεπ με τον Λεβαντοφσκι τον Νοιερ τον Ριμπερι τον Ρομπεν  εχασε 14 ποντους  και ο Σιοβας με το Ντακοστα και τον Ιντεγε 4!!!! Τωρα θα μου πειτε η Μπαρτσα και η Μπαγερν δεν εχουν τον βουτηχτη-Φορτουνη στο ροστερ και εκει παμε πασο.
 
Η ομαδα θελει Α-Ξ-Ο-Ν-Α. Το λεμε 3 χρονια τωρα, ελπιζω τουλαχιστον φετος να το δει ο αλλος και αναλογα να πραξουμε. Αξονας ειναι: Τερμα-CB-επιτελικος-CF. MONO ετσι χτιζεις ομαδα, τα αλλα ειναι προσθηκες που πολλες φορες δεν ειναι και υποχρεωτικο να ειναι ποιοτικες οσο ο αξονας: η ΑΕΚ επαιξε μεγαλη μπαλλα με Μπορμποκη δεξι μπακ !!! και με Βαιο Καραγιαννη πολλες φορες βασικο. Ειχε ομως Ατμα στα καλα του- Στελιο- Κετσπαγια-Μπατιστα και σχεδον παντα ενα γκολτζη μπροστα- συνηθως αμπαλλο. Γιατι μπαλλαδορο γκολτζη η ελλαδα ποτε δεν εβγαλε – εκτος απο το Θωμα- και ο finisher δεν χρειαζεται (για την Ελλαδα τουλαχιστον και το level που πανε οι Ελληνικες ομαδες) να κανει το παραπανω. Ο Blanco πρεπει να ειναι απο τους πιο ατεχνους παικτες που εχουν περασει, αλλα για τη δουλεια που τον πηρες ΗΤΑΝ 74 ΦΟΡΕΣ ΑΨΟΓΟΣ.

Αναμενουμε λοιπον τα επισημα και καλοριζικος. Φυσικα στοχος του χρονου ειναι το πρωταθλημα. Ετσι κ αλλιως ψαχνεται αποχωρηση, δε πηγε και ασχημα το project, και η εμπλοκη οπως και τα ραντεβου και των δυο ειναι για πολυ σοβαροτερα θεματα απο το κλωτσοσκουφι.

ΥΓ Ερωτηση: Ποσο  θα κοστιζε το ΟΑΚΑ- με το πλανο Κιντη- ειδικα τωρα που οι πρωτη φορα τα εκποιουν ολα οσο οσο?  Περισσοτερα η λιγοτερα για ενα ΕΤΟΙΜΟ γηπεδο με ΟΛΕΣ τις ανεσεις και φυσικα ολα τα αλλα (μπασκετ-τεννις-ποδηλατοδρομια-πισινες- εμπορικους χωρους κλπ)
Ρωταω για απο θεμα χρονου αυτο που εχει γραψει ο Γιωργος ειναι ενα καλοκαιρι ΚΑΙ ΑΜΑ.

πηγή: dailytripes.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου