.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

«Άνω-κάτω» ο ΣΚΑΪ σε επιχείρηση σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδη!


Αστυνομική επιχείρηση με στόχο τη σύλληψη του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΪ», Κυριάκου Θωμαΐδη, με την διαδικασία του αυτοφώρου πραγματοποιήθηκε εχτές τα μεσάνυχτα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, στις 00:05, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής του δημοσιογράφου, τρεις αστυνομικοί και ένας με πολιτικά επιχείρησαν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, χωρίς ωστόσο να έχουν ένταλμα σύλληψης, ενώ στη συνέχεια, οι Αρχές ζήτησαν να μην προβληθεί η εκπομπή του.

Λίγο αργότερα, στις 01:30 στον ΣΚΑΪ μετέβη η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας συνοδεία περιπολικού, η οποία έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Θωμαΐδη, έψαξε εξονυχιστικά το κτίριο που στεγάζεται ο σταθμός, προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει, για να αποχωρήσει τελικά γύρω στις 02:30, χωρίς να έχει εντοπίσει τον δημοσιογράφο. Σημειώνεται ότι η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» προβλήθηκε κανονικά.


Η ανακοίνωση της διοίκησης του σταθμού για το περιστατικό:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριακό Θωμαϊδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ» κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.

Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας»!

πηγή: idreamteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου