.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Καραπαπάς: "Πολλές δεκαετίες ταλαιπωρίας, οπλιστείτε με υπομονή"


Ιδιαίτερα καυστικός ο Κώστας Καραπαπάς μετά τις απαντήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τους προέτρεψε να αλλάξουν κασέτα και να οπλιστούν με υπομονή καθώς ακολουθούν "πολλές δεκαετίες ταλαιπωρίας".

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα τοποθέτηση στις απαντήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που με τη σειρά τους απάντησαν εκ νέου στη θέση των "ερυθρολεύκων".

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (1/6) ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσω facebook, προτρέποντας τους "Δικέφαλους" να αλλάξουν κασέτα, αναρωτήθηκε αν έγραψε τις επίσημες θέσεις τους ο Αχιλλέας Μπέος και τους προέτρεψε να οπλιστούν με υπομονή επειδή "έχετε ακόμα πολλές δεκαετίες ταλαιπωρίας".


Konstantinos Karapapas
πριν από 9 ώρες
Ψυχικά νοσήματα και παραισθήσεις έχετε εσείς απο δεκαετίες φάπας! Και επειδή έχετε ακόμα πολλές δεκαετίες ταλαιπωρίας οπλιστείτε με υπομονή! Επίσης είναι... λογικό να μιλάτε μεταξύ σας αλλά μη λέτε τα ίδια, αλλάξτε κασέτα ο ένας ή ο άλλος γιατί στο τέλος θα σας κράζουν και οι δικοί σας!
(Για την ουσία φυσικά...κουβέντα)!
Υγ.: Ρε μήπως ο Μπέος εκτός απο τις κωμικές παραστάσεις στην τηλεόραση, με τους ρόλους που του αναθέτετε, ανέλαβε να σας γράφει και τις επίσημες θέσεις των ομάδων σας;
10
12

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου