.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πλήθος εκλεκτού κόσμου γιόρτασε μαζί με τη διοίκηση του Ιωνικού τα 85 χρόνια ζωής του συλλόγου! (φωτογραφίες)



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χτες η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 85 χρόνων ζωής του
ιστορικού συλλόγου της πόλης. Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του Ιωνικού κ. Απόστολος Κόντος, ο οποίος είπε λίγα λόγια μεστά περιεχομένου.

Παρόντες ήταν η Δήμαρχος κ. Ε. Γαϊτανά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παΐδας, Παπανικολάου, Καραβίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χ. Τομπούλογλου, οι Δημοτικοί Συμβουλοι κ.κ. Μπόβος, Τάφας, Κοσκολέτος, Γραμμένος, Ι. Τομπούλογλου, Κοπελούσος, Γεωργαμλής,
η Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλαδέλφειας κ. Δερμανούτσου, ο Πρόεδρος της Όασης κ. Ι. Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ. Τριανταφύλλου, η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Τσιλιμπάρη, οι κ.κ. Ζησιμάτος, Γκίκας, Ντάτσης, Πρατσής, Θωμόπουλος, Χωρέμη και αρκετοί άλλοι που ασφαλώς μου διαφεύγουν. Από το χώρο του τοπικού τύπου οι κ.κ. Σεϊτανίδης και Βέττος.


Φυσικά το παρών έδωσαν η κ. Νίκη Τρυπιά και ο σύζυγος της κ. Ζαχαρίας Αλεξάνδρου του οποίου το όνομα φέρει το γυμναστήριο του Ιωνικού.

Η κ. Βάνα Κανάκη έκανε ότι μπορούσε για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, και οι καλλιτέχνες που φρόντισαν να «ντύσουν» μουσικά τη βραδιά ήταν εξαιρετικοί!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου