.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Παιγνιοθήκη του Δήμου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παιγνιοθήκη»


Με την παρουσία του Αϊ- Βασίλη και πολύ κέφι, τα παιδιά, οι εθελοντές και οι γονείς της Παιγνιοθήκης μας, γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων,  χθες το απόγευμα στην καθιερωμένη εκδήλωσή τους. Όπως κάθε χρόνο, δεν έλειψε η χαρά και το χαμόγελο, από τα «τιμώμενα» πρόσωπα της βραδιάς που δεν ήταν άλλα παρά μόνο τα παιδιά.

Η κα Αγανίκη Καβακοπούλου, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε έναν προς ένα όλους όσους προσφέρουν τον χρόνο τους και την εργασία τους για την λειτουργία της Λέσχης.

« Είμαι πάντα χαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινημένη όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, στους γονείς τους και στους ανθρώπους που προσφέρουν την εργασία τους εθελοντικά για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Κοινωνικής Δομής. Πέρα από τις εγκάρδιες ευχές μου για μια καλύτερη Χρονιά σε όλους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή αυτής της πόλης, θα συνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά την προσφορά και την εθελοντική δύναμη για όλα», δήλωσε η Δήμαρχος της πόλης κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου