.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Αντιγράφω από την e-alitheia.gr. Σκέφτομαι τι θα ξαναδούν τα μάτια μας και πόσο θα υποβαθμιστεί η ζωή στην πόλη, έτσι και ξαναφτιαχτεί το γήπεδο...

Ένταση το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη


Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στην περιοχή στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, μέχρι τον ηλεκτρικό σταθμό του Περισσού, από θερμόαιμους οπαδούς της ΑΕΚ που περίμεναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας του Πειραιά με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
 
Η ενέδρα φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί εδώ και μέρες, καθώς από χθες η αστυνομία ήταν ενήμερη για τις κινήσεις των κιτρινόμαυρων οπαδών κι είχε οργανώσει τον ακροβολισμό των δυνάμεών της στα στενά ανάμεσα στη Δεκελείας και τη Φωκών (Δαρδανελίων, Επταλόφου κλπ). Από τις 4.30 το απόγευμα, περίπου, άρχισαν να σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους θερμόαιμους οπαδούς της ΑΕΚ.


 
Αργότερα οι οπαδοί κινήθηκσν προς τον σταθμό του Περισσού, προκειμένου να περιμένουν εκεί τον "κόκκινο εχθρό", μακριά από τα βλέμματα της αστυνομίας.
 

1 σχόλιο:

  1. Ερχεται η "αναπτυξη" κ. Καμπουρη. Τι θα λενε αραγε τοτε οι ενωσεις των Επαγγελματιων και οι υποψηφιοι παραγοντες του τοπου μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή