.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Tραγωδία... Αλλάζει άρδην το σκηνικό των τοπικών εκλογών!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ 

– ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ “ΑΥΛΗ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Συνελήφθη πριν από λίγο από το Τμήμα Εκβιαστών της Δ/νης Ασφάλειας Αττικής ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων – Αγλαία Κυριακού με προσημειωμένο ποσό 25.000 το οποίο απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.

Ο κύριος ονομάζεται Χάρης Τομπούλογλου, άνθρωπος της εκκλησίας , πολιτευτής της ΝΔ, υπ.Δήμαρχος Χαλκηδόνας , ενεργό στέλεχος της ΝΔ και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά!
Θα πραγματοποιηθεί σήμερα  αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στις 17.00 από τον Διευθυντή της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Δ.Γεωργατζή.

Σας υπενθυμίζουμε:

Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο ρίχνει «δαγκωτό» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης;
Η απάντηση είναι στο Χάρη Τομπούλογλου, παλαιό πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δημοτικό σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας από το 1986 και υποψήφιο δήμαρχο στον Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

 πηγή: makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. Που είναι η Πατίλη να μας πει ότι είναι άμισθος στο νοσοκομείο, που είναι ο Γεωργαμλής να μας μιλήσει για το ήθος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καμπούρη αυτό http://krisseis.blogspot.gr/2013/12/1386416349465325animategif.html που είχατε ανεβάσει είχε καμιά σχέση με αυτό που έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή