.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δε μπορώ να φανταστώ πως θα το δούμε κι αυτό…



Η κ. Πατίλη απέσυρε την υποψηφιότητα της με το αιτιολογικό πως δεν υποστήριξε την ίδια, ούτε άλλη υποψηφιότητα κομματικού μέλους του το ΠΑΣΟΚ. Ως εδώ όλα καλά αφού το σκεπτικό της το είχε κάνει γνωστό από καιρό.


Πληροφορίες όμως τη φέρουν να κατευθύνεται, και άλλες να έχει συμφωνήσει από καιρό με τον κ. Χ. Τομπούλογλου. Και θεωρείται χειρισμός για να… έχει άλλοθι να συνεργαστεί μαζί του. Είναι ένας από τους λόγους λένε, που ο κ. Χ. Τομπούλογλου επιμένει ότι είναι ανεξάρτητος, ενώ και «η κουτσή Μαρία» γνωρίζει πως είναι υποψήφιος που ανήκει και υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Πατίλη είναι γνωστό πως ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ από χρόνια, με κοινωνική προσφορά και σοβαρότητα. Είναι γνωστό επίσης ότι συμφώνησε με την εσωκομματική απόφαση του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ότι δε συνεργάζονται με τον κ. Τομπούλογλου γιατί εκτός από υποψήφιος της Ν.Δ. έχει και δημαγωγική πολιτική. Δε δικαιολογείται επίσης να βρεθεί σε συνδυασμό που δε θα έχει κορμό πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που η ίδια υπερασπίστηκε την οποιαδήποτε πάση θυσία κομματική υποψηφιότητα! Ασφαλώς το θετικό προφίλ που έχει οικοδομήσει χρόνια τώρα, θα στραπατσαριστεί άσχημα και οριστικά, ιδιαίτερα στο χώρο της σε περίπτωση που εμφανιστεί να στηρίζει τον υποψήφιο της δεξιάς.

Προσωπικά αν και τη γνωρίζω λίγο, θεωρώ πως τα παραπάνω είναι αδικαιολόγητες ανησυχίες ορισμένων, που άμεσα η κ. Πατίλη θα σπεύσει να διαψεύσει. Αλλοίμονο άλλωστε αν δούμε και την κ. Πατίλη να μιμείται πολιτικές συμπεριφορές που όλοι αποδοκιμάζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου