.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος υπηρέτης του λαού ή Δήμος υπηρέτης ιδιωτικών συμφερόντων;



Για ποια περιοχή χτυπά η καμπάνα; 
ή διαφορετικά αν δεν τα θέλουν οι κάτοικοι στην πόρτα τους, 
να πληρώσουν για να τα πάμε εκτός πόλης… 
πάντως στην πόρτα της ΑΕΚ αποκλείεται να τα αφήσουμε!



Η ερώτηση από τη συνέντευξη της Δημάρχου στο «Δικέφαλο» που άφησα για ξεχωριστή ανάρτηση.Από την απάντηση καθίσταται φανερό πως τα προβλήματα με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ αφορούν όλη την πόλη. Όχι μόνο από άποψη κυκλοφοριακή, ηχητικής και ατμοσφαιρικής ρύπανσης κλπ, αλλά και άποψη υποβάθμισης άλλων συνοικιών και οικονομικής επιβάρυνσης του συνόλου των κατοίκων μέσω των ανταποδοτικών τελών!

Ερώτηση:  «Πίσω από τη Θύρα 21 βρίσκονται σκουπίδια. Έχετε βρει κάποιο χώρο ώστε να πηγαίνουν εκεί;»

Απάντηση: «Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου πρέπει οπωσδήποτε να μεταφερθεί και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό δεν γίνεται με αφορμή το γήπεδο, αλλά είναι και πρόθεση της διοίκησης του Δήμου, γιατί πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να στεγάζεται εντός του Άλσους. Εξετάζουμε αρχικά τη μεταφορά σε ιδιόκτητους χώρους του Δήμου, που βρίσκονται έξω από τον ιστό της πόλης και περιφερειακά. Το ενδεχόμενο της ενοικίασης θα το εξετάσουμε όταν έχουμε αποκλείσει όλες τις υπόλοιπες πιθανές λύσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι πολύ σύντομα θα συγκαλέσουμε Δημοτικό Συμβούλιο για να ακουστούν οι απόψεις και προτάσεις, ώστε να αποφασιστεί η ιδανικότερη λύση για την πόλη».

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ,ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή