.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μύδροι Νταβανέλου για τον Μελισσανίδη

" Ο πιο γνωστός λαθρέμπορος σύντροφισσες και σύντροφοι, λίγες μέρες πριν τις εκλογές θεωρούσε ότι κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο εξάμηνο πήρε με εξπρέες διαδικασίες για δέκα χρόνια, το δικαίωμα του ιπποδρομιακού στοιχήματος και ταυτόχρονα με εξπρές διαδικασίες το δικαίωμα να ανοίξει 15 χιλιάδες κουλοχέρηδες στις λαϊκές συνοικίες..."


Τι είπε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα σε όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελείες του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Νταβανέλου, οι οποίες είχαν στόχο τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κ. Νταβανέλος αναφέρθηκε στις παράνομες δραστηριότητες του προέδρου της ΑΕΚ, τις οποίες θέλησε να καλύψει, κάνοντας σπέκουλα κατά του ΣΥΡΙΖΑ καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου:

"Λαθρεμπορία. Ο πιο γνωστός λαθρέμπορος σύντροφισσες και σύντροφοι, λίγες μέρες πριν τις εκλογές θεωρούσε ότι κινδυνεύει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο εξάμηνο πήρε με εξπρέες διαδικασίες για δέκα χρόνια, το δικαίωμα του ιπποδρομιακού στοιχήματος και ταυτόχρονα με εξπρές διαδικασίες το δικαίωμα να ανοίξει 15 χιλιάδες κουλοχέρηδες στις λαϊκές συνοικίες. Έγινε πιο αδύναμος ή πιο ισχυρός στο διάστημα που εμείς ειμαστε στην εξουσία; Άρα συντρόφισσες και σύντροφοι δεν κάναμε αυτά που λέγαμε".

πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου