.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Απίστευτο! Το χαντμπολ του Ιωνικού που πέρσι ανέβηκε στην Handball Premier διαλύεται με απόφαση της Διοίκησης!

Αναδημοσίευση από το enwsi.gr

Μια εβδομάδα μετά την κλήρωση της Handball Premier ο Ιωνικός ΝΦ αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του, λόγω οικονομικών προβλημάτων, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος Χρήστος Σύλλας: «Στεναχωριόμαστε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε κανέναν. Η ομάδα θα αναστείλει για έναν χρόνο τη λειτουργία της. Ίσως και σήμερα να ενημερώσουμε εγγράφως την ΟΧΕ»! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την θέση του ιστορικού συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία θα πάρει ο νικητής του μπαράζ μεταξύ Πανελληνίου και Αρχελάου Κατερίνης, δηλαδή των ομάδων που πήραν τις δεύτερες θέσεις στους ομίλους της Α2.


Όλα ξεκίνησαν ότι ο Σπύρος Μπαλωμένος που ήταν παίκτης- προπονητής και ο χορηγός Μπάμπης Οικονόμου αποχώρησαν από τον Ιωνικό στο τέλος της σεζόν για λογαριασμό της Αναγέννησης Βύρωνα, λόγω διαφωνίας με την διοίκηση. Οι δύο τελευταίοι όχι μόνο άλλαξαν ομάδα, αλλά έβαλαν και στόχο να πάρουν τους μισούς παίκτες του Ιωνικού ΝΦ και τα κατάφεραν! Σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησαν τους Μπίλο, Αντωνιάδη, Αντωνόπουλο που ήταν ελεύθεροι, αλλά και τους Τόιτο, Παπαδιονυσίου.

«Νιώθω προδομένος από παντού»

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του τμήματος Μάνος Δανήλος δήλωσε: «Έκαναν προτάσεις στους παίκτες μας με τα διπλάσια και παραπάνω χρήματα. Μας δημιούργησαν προβλήματα αφού τα παιδιά ήταν λογικό να θέλουν να φύγουν και δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε με το ζόρι. Πλέον με την αποχώρηση του βασικού κορμού δεν με έφταναν 70.000 ευρώ για να κατεβάσουμε την ομάδα, αλλά πολλά περισσότερα. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από την αναστολή λειτουργίας. Τόσο εγώ, όσο και ο Δημήτρης Πονηρός αποχωρούμε. Νιώθω προδομένος από παντού».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου