.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Τι ψηφίζουν οι Τσιπραίοι σήμερα; (Ψήφισαν χτες)

Φίλε Πιτσιρίκο, σήμερα στα δεύτερα προαπαιτούμενα οι βουλευτές της «πρώτη φορά αριστερά» θα έχουν ξανά την τιμητική τους. Κι επειδή δεν έχουν στα σίγουρα προλάβει να διαβάσουν τις εννιακόσιες τόσες σελίδες των «νομοσχεδίων» θα κατέβουν στο γήπεδο της βουλής, φορώντας την φανέλα του γίγαντα Χρυσοχοϊδη.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα δύο ζητηματάκια που οι ξένοι προστάτες ζήτησαν από την πουτάνα τους να τα ψηφίσει πριν προχωρήσουν στην επίσημη συμφωνία.


1) Ο νέος Δικονομικός κώδικας που δεν είναι και τόσο νέος αφού τον είχε φτιάξει ο Αθανασίου της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εξαιτίας των αντιδράσεων που υπήρξαν από παντού, δεν μπόρεσε τότε να τον περάσει από την Βουλή.
Θα τον περάσουν όμως οι Τσιπραίοι τώρα.
Τι κι αν καταστρατηγεί και πετσοκόβει τα όποια δικαιώματα είχαν οι πολίτες και οι δανειολήπτες ειδικότερα, τι κι αν ανοίγει ο δρόμος για τους πλειστηριασμούς ακόμα και της πρώτης κατοικίας έχοντας ως αφετηρία την αγοραία αξία του ακινήτου, τι κι αν οι τράπεζες αποκτούν χαρακτήρα προνομιακό [ακόμα κι έναντι του κράτους] στην αποζημίωση μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών;
Ο θλιβερός υπουργός της «αριστεράς» είπε ότι παρά την διαφωνία του με πολλά άρθρα του εν λόγω νομοθετήματος δεν πρόκειται να το αλλάξει γιατί «προέχει [ΞΑΝΑ!] η σωτηρία της χώρας»!
2) Η περίφημη κοινοτική «οδηγία» που ακούει στα αρχικά BRRD και προβλέπει εκτός από την προστασία των καταθέσεων μέχρι 100.000 ευρώ [αυτό το λένε δυνατά] και την διαδικασία κουρέματος – το λεγόμενο bail in – που εφαρμόστηκε στην Κύπρο [που το λένε ψιθυριστά].
Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των λογαριασμών στην Ελλάδα που υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ είναι αμελητέος.


Γιατί λοιπόν όλη αυτή η βιασύνη; Έχει καμία σχέση ο διορισμός της Δρακουλέσκου [που είχε κάνει θητεία στην Κύπρο] ως επικεφαλής της ομάδας του ΔΝΤ με τα παραπάνω;

Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει bail in ανάλογο με εκείνο της Κύπρου γιατί δεν πρόκειται να αποδώσει τα αναμενόμενα κέρδη για τους δανειστές-μαφιόζους.
Στην Ελλάδα, αν εφαρμοστεί το bail in, θα έχει την μορφή του κλεισίματος ενός ή δύο συστημικών τραπεζών και κατάσχεσης όλων των καταθέσεων που θα βρίσκονται σε αυτές από το πρώτο ευρώ.
Φυσικά όλες οι καταθέσεις μέχρι τα 100.000 είναι εγγυημένες!

Από ποιόν; Από την ΕΕ;

Όχι! Από το Ελληνικό κράτος το οποίο κάποια στιγμή και με κάποιο τρόπο θα σου δώσει πίσω τα λεφτά που φάγανε οι άτιμες τράπεζες.

Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα τους κατόχους των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου. Θα αποζημιωθούν μέχρι δεκάρας/σέντς του αγίου ανήμερα.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω και μια Τρίτη συμφωνία που η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση της Ελλάδας υπέγραψε και με την οποία κανένας «αλήτης, ρουφιάνος, δημοσιογράφος» [πλην των ελαχίστων που απλά επιβεβαιώνουν την προηγούμενη φράση] δεν ανέφερε.

Η Ελλάδα των ΤσιπροΚαμμένων υπέγραψε την συνθήκη SOFA [μόνη χώρα στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ!] με το Ισραήλ η οποία επιτρέπει την διαμονή στρατιωτικών μονάδων της μίας χώρας στο έδαφος της άλλης.

Ήδη, επιθετικά ελικόπτερα Apache της IDF σταθμεύουν στην Θεσσαλία έχοντας ολοκληρώσει προφανώς τις αποστολές τους εναντίων αμάχων στην αιματοβαμμένη Γάζα. Στην Γάζα που αποτελεί το αντίστοιχο του «Γκέτο της Βαρσοβίας» στον σημερινό κόσμο.

Μετά από αυτό βρείτε μου εμένα έναν π…. που είναι «πιο αριστερός» από τον Αλέξη Τσίπρα!
Και παρακαλώ πολύ μην πείτε τον Νετανιάχου!

Για να μην είμαι άδικος όμως με τον Αλέξη, να συμπληρώσω ότι το κωλοτρίψιμο με τους Ισραηλινούς ξεκίνησε επί των μνημονιακών [χα, χα, χα – LOL] κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκαν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όλους αυτούς του μήνες που η Ελληνική κυβέρνηση κωλοτρίβοντας με τους φονιάδες των αμάχων της Γάζας ΔΕΝ υπήρξε η παραμικρή – και ουσιαστική – αντίδραση και καταγγελία από τον κύριο Λαφαζάνη και τους συν αυτών.

Η εξωτερική τους πολιτική ήταν κολλημένη στο Κρεμλίνο.

Υστερόγραφο: Τις μέρες αυτές το 1943 ο λαός των Αθηνών κατέκλυσε το κέντρο της κατεχόμενης από τους Ναζί, Αθήνας. Διακόσες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν απαιτώντας να μην εφαρμοστεί το σχέδιο που παρέδιδε στους Βούλγαρους ολόκληρη την Μακεδονία μέχρι τον ποταμό Αξιό. Εκατό και πλέον πατριώτες σφαγιάστηκαν από τα Γερμανικά τάνκς, εκεί στην πλατεία Συντάγματος και τους δρόμους γύρω από αυτήν. Εκεί που παρατάσσει τους πραιτοριανούς της και η «πρώτη φορά αρίστερα» κυβέρνηση του σιχαμένου ΔΗΜΑΡίτη καθηγητή Πανούση. Για την ιστορία ο Αδόλφος Χίτλερ ανέστειλε «επ’ αόριστον» την εφαρμογή της παραπάνω διαταγής. Στις 22 Ιουλίου του 1943, κάποιοι Έλληνες έδιναν την ζωή τους στην πλατεία Συντάγματος για να υπερασπιστούν την ακεραιότητα της ποδοπατημένης πατρίδας του. Στο ένα τους χέρι κρατούσαν την Κόκκινη σημαία και στο άλλο την Γαλανόλευκη. Ψηφίστε λοιπόν το «Ναι» και σήμερα βρωμόσκυλα. Θα έχετε την χλεύη της Ιστορίας, των ζωντανών και των νεκρών που ανασαίνουν ακόμα μέσα στο χώμα μας. Θα έχετε την χλεύη ολάκερης της αριστερής οικογένειας από την οποία κατάγεστε. Του νεκρού πατέρα. Της νεκρής μάνας. Του νεκρού παππού και της νεκρής γιαγιάς. Μην θαρρείτε πάντως πως λογαριάζεστε για ζωντανοί κουβαλώντας αυτό το σκυμμένο κεφάλι.

Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας

Η εικόνα από την Γάζα, αφιερωμένη στους «αριστερούς αγωνιστές των μνημονίων». Με τα δικά μας τα παιδιά κάνουν ακριβώς το ίδιο εφαρμόζοντας τα μνημόνια τους. Blockade! Εις θάνατο δια της ανείπωτης φτώχιας!

(Αγαπητέ Ηλία, δώσε! Έχω πιεί κάτι ρακές τώρα και δεν μπορώ να γράψω τίποτα. Αλλά τα βλέπω όλα ωραία. Να είσαι καλά.)

πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου