.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Υπογραφές και συνάντηση με την Περιφέρεια!

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Πάνος Σκουρλέτης θα υπογράψει έως τις 20/12 την Μελέτη

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να υπάρξει μια οριστική συμφωνία με τον Δήμο την επόμενη Τρίτη, ώστε να κλείσει και αυτό το κομμάτι και πλέον η Μ.Π.Ε. να είναι έτοιμη προς υπογραφή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων που «τρέχουν» το πρότζεκτ του γηπέδου, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, θα πρέπει να έχει υπογράψει την Μελέτη, η οποία και θα μπει στον φάκελο για την άδεια που θα σταλεί στην Δ.Ο.Κ.Κ..

Ωστόσο η… δράση της ΑΕΚ δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς μόλις εγκριθεί η Μελέτη, θα έρθει στο προσκήνιο ένα άλλο, εξίσου σημαντικό θέμα. Η υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός μέρους της Φωκών, που θεωρείται βασική για την υλοποίηση του πλάνου της «Αγια-Σοφιάς».

Το παραπάνω ζήτημα περνά αποκλειστικά από την Περιφέρεια, που έχει λάβει τις σχετικές Μελέτες και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την εφαρμογή τους. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκοπεύουν να έχουν ένα νέο ραντεβού με τους ομολόγους τους στην Περιφέρεια και πιθανότατα και με την Ρένα Δούρου, ώστε να γίνει και αυτό το βήμα, που σύμφωνα με το πρότζεκτ που έχει εκπονηθεί πρέπει να ξεκινήσει μαζί με τα πρώτα έργα, εντός του οικοπέδου.

πηγή: aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου