.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Δεν ήταν όλα ανέφελα...

Μετά τα απίστευτα γεγονότα στο υποτιθέμενο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ακολούθησε η αιφνίδια απόφαση διάλυσης της, εξίσου δημοκρατικά... από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι γνωρίζοντες λένε πως πάντα τα ίδια γίνονταν στα συνέδρια της νεολαίας, αλλά αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης ο Β΄, δε κατάφερε να εκλέξει δικούς του αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος. Κάτι τέτοιο θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στους συσχετισμούς για το κόμμα και την εξουσία του. Και γι΄ αυτό αποφάσισε να τη διαλύσει, και να την επανασυστήσει στα μέτρα του. Τίποτα παράξενο με όλα αυτά, δεδομένου και του ότι ο άρτι καταδικασθείς σε πολυετή κάθειρξη Χάρης Τομπούλογλου, υπήρξε ιδρυτικό και κορυφαίο στέλεχος της. Πριν από τη πρώτη διαγραφή του, που έγινε από το Μητσοτάκη το Α΄, αλλά και μετά.

Για το Χάρη Τομπούλογλου περιμένουμε μια απάντηση, αν μετά τη τελευταία από τις διαγραφές του από τη Νέα Δημοκρατία, επανήλθε επί Μητσοτάκη του Β΄.

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το rigillis18.blogspot.gr:

Σκηνικό έντασης από εγκάθετους , στο κλείσιμο της ψηφοφορίας

Κάποιοι ήλπιζαν ότι δεν θα πάει καλά το Συνέδριο της ΝΔ και ότι τα πρωτοκλασσάτα στελέχη, πρώην πρόεδροι και πρώην υπουργοί, θα "φάνε τα μουστάκια τους".

Όλα πήγαν καλά γιατί προέχει το συμφέρον της Ελλάδος που μόνο μια ενωμένη και δυνατή ΝΔ μπορεί να διασφαλίσει.

Ωστόσο και στη ΝΔ, όπως σε όλα τα κόμματα υπάρχουν θερμοκέφαλοι και προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στήνοντας σκηνικό έντασης λίγο πριν από τη λήξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας, για τα μέλη της Πολιτικής
Επιτροπής. Όπως μεταδίδουν τα parapolitika.gr  "όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 50 νεαρά άτομα, βρέθηκαν έξω από το χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία, και ζήτησαν να υπάρξει καταμέρτηση μέσω ανοιχτών διαδικασιών.

Μάλιστα έσπευσαν να παραδώσουν σχετικό κείμενο στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Τσιάρα. Παράλληλα, είχαν έντονο διάλογο με τον γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Γιώργο Βλάχο. Ακόμη σε υψηλούς τόνους, συζήτησε μαζί τους, ο συντονιστής σε υψηλούς τόνους συζήτησε μαζί τους και ο συντονιστής της ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Οι συγκεντρωμένοι μεταξύ άλλων φώναζαν «Αίσχος», «Γιατί μας κόψατε, εμείς δεν είμαστε νεοδημοκράτες;», «Κλειστές διαδικασίες», «Είστε εγκάθετοι ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και το σύνθημα «νοθεία, νοθεία»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου