.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Γιατί να μας φάνε τα ξένα κοράκια, ενώ έχουμε ντόπια; Μελισσανίδης - Αλαφούζος - Πατέρας ετοιμάζονται να ξεκοκαλίσουν τα κόκκινα δάνεια

Όπως τα όρνια που οσμίζονται το θάνατο και στριφογυρίζουν πάνω από το επόμενο γεύμα τους, έτσι και τα ξένα φαντ ετοιμάζονταν να ορμήσουν σε επιχειρηματίες και νοικοκυριά που έχουν κόκκινα δάνεια. Αλλά δεν έλαβαν υπόψη τους, τα ντόπια αντίστοιχα που έχουν κάθε λόγο να ανεμίζουν ελληνικές ή οπαδικές σημαίες, αφού εδώ τρώνε όπως δε θα μπορούσαν πουθενά αλλού περισσότερο...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το sdna.gr:

«Ψήνεται» deal Πατέρα, Μελισσανίδη, Αλαφούζου!


Επιχειρηματικό deal μεγατόνων που θα ταράξει την αγορά «ψήνεται» από τον Νικόλα Πατέρα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ!

Από τη μία ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο νυν διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού». Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Τρεις επιχειρηματίες, δύο ομάδες και ένα deal που «ψήνεται»! Το οποίο δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο μεν, αλλά εφόσον πάρει «σάρκα και οστά» θα ταράξει την ελληνική επιχειρηματική αγορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Πατέρας, Μελισσανίδης, Αλαφούζος μαζί με άλλες πανίσχυρες επιχειρηματικές οικογένειες (Δαυίδ, Μαρτίνου και άλλους ισχυρούς οικονομικά παράγοντες) συζητούν την πιθανότητα συνεργασίας και δραστηριοποίησης -μέσω νέας τράπεζας- επένδυση που αγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για «κίνηση» που... άνοιξε μετά την διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους Θεσμούς.

Η συμφωνία της Κυβέρνησης με τους Θεσμούς σημαίνει επί της ουσίας πως τόσο ο Νικόλας Πατέρας και ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εργάζονται πυρετωδώς και βλέπουν «ευκαιρίες» που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Μάιο, οπότε αναμένεται να παρουσιαστεί από την Κυβέρνηση το τροποποιημένο νομοθετικό πλαίσιο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι... μηχανές των Πατέρα, Μελισσανίδη, Αλαφούζου «δουλεύουν» στο φουλ και είναι, πλέον, πολύ πιθανό οι τρεις ισχυροί άνδρες να βαδίσουν στο ίδιο επιχειρηματικό μονοπάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος λειτουργούν ήδη προς την ίδια κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολεμούν το «σύστημα» και πως αμφότεροι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα.

To SDNA παρακολουθεί από κοντά όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες προσώπων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον ελληνικό αθλητισμό και θα σας ενημερώνει για τις όποιες εξελίξεις στο χώρο των επιχειρήσεων, πάντα με ασφάλεια και εγκυρότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου