.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συντάσσεται με τα επιχειρηματικά συμφέροντα…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Ξεκινά απ’ τη Νέα Χαλκηδόνα, είναι και της επικοινωνίας φαν, γι’ αυτό χρησιμοποιεί μια φωτογραφία σιμά του Μελισσανίδη, κι άλλη μια με το Βαρθολομαίο, επικαλείται και τα δυο του παιδιά, για να εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με το ψηφοδέλτιο Μελισσανίδη.

Είναι και δημοτικός σύμβουλος με το «Ζούμε Μαζί» του Απόστολου Κόντου και δηλώνει στο enwsi.gr «… πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ, που αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας και της Νέας Φιλαδέλφειας».


Ας τα έχουν υπόψη τους αυτά οι Φιλαδελφειώτες και οι Φιλαδελφειώτισσες και ας στείλουν το Νίκο Παπανικολάου στις επόμενες δημοτικές εκλογές να κάνει παρέα μόνο με τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ, διότι αγνοεί την ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά δεν μπορεί να υπερασπίσει την πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας που είναι και θα είναι το κυρίως χρειαζούμενο από τους εκλεγμένους στο Δήμο.

Κώστας Π. Παντελόγλου

3 σχόλια:

  1. Γιατί τόσο μένος για τον Παπανικολάου; Ποιό είναι το έγκλημά του; Ότι αγαπά την ομάδα του; Και επί Αποστολάκη μια χαρά δουλειά έκανε σε διάφορα έργα, είναι χρόνια στην πιάτσα και ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος27 Απριλίου 2016 - 12:32 μ.μ.
    Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι μια χαρά "δουλειά" έχει κάνει και στα τεχνικά και στο νεκροταφείο και γενικώς. Της πιάτσας, που δεν λέει και να αφήσει με τίποτα. Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρίξε ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή