.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Όσοι θέλουν τη Μεγάλη Πέμπτη να βάψουν αυγά και με καταδικασμένους, να σπεύσουν στον Κοσμά τον Αιτωλό...

ε, ψιτ, εσύ με τη κουκούλα, ψηλά το κεφάλι...

Προκαλεί έκπληξη που ο καταδικασμένος με 5 χρόνια και 7 μήνες φυλάκιση από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών της πόλης μας και διευθυντής της νεοεμφανισθείσας φυλλάδας "Αναγέννηση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας",  Χρήστος Τριανταφύλλου, δεν έχει τη στοιχειώδη ευαισθησία να παραιτηθεί και από τις δύο θέσεις. 





πιο ψηλά να σε δούμε καλύτερα!
Έκπληξη προκαλεί ακόμη, που δεν έχουν εμφανιστεί πρόσωπα που θεωρούνται σοβαρά γενικώς, να ζητούν δημόσια την παραίτηση του, ή να παραιτούνται οι ίδιοι, είτε από το Σύνδεσμο Μικρασιατών, είτε από συντάκτες της φυλλάδας.

Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση εκδήλωσης του Συνδέσμου Μικρασιατών, με την εκκλησία του Κοσμά του Αιτωλού. Χρειάστηκε η καταδίκη του Χρήστου Τριανταφύλλου για να θυμηθούν πρώτη φορά το μικρασιάτικο έθιμο της βαφής των αυγών.


α, μάλιστα, καταλάβαμε τι χρειάζεται η σημαία...

Προφανώς ευελπιστούν πως με τον τρόπο αυτό, θα ξεπλύνουν από τη μνήμη των πολιτών την καταδίκη τους. Και μιλάμε στον πληθυντικό, γιατί σίγουρα πρώτος στην «επιχείρηση βαφής και ξεπλύματος», θα παρίσταται ο έτερος καταδικασθείς με κάθειρξη 8 ετών, 3 μηνών, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και 40.300 ευρώ πρόστιμο, Χάρης Τομπούλογλου.


Να δούμε πόσοι πιστοί, θα προστρέξουν διασυρόμενοι στην εκδήλωση, για να ενισχύσουν την επιχείρηση ξεπλύματος των αμαρτιών τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου