.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οδηγείται σε αδιέξοδο ή σε υποψηφιότητα;



Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε όλο το προηγούμενο διάστημα, κάποιος… σταμάτησε όχι μόνο να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά και να είναι πρωταγωνιστής του.
Μιλώ για τον επί δωδεκαετία πρώην Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας κ. Γρετζελιά. 

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η φαινομενικά υπό τον πρώην Δήμαρχο ανομοιογενής ομάδα που περιλάμβανε πρόσωπα από διάφορους συνδυασμούς ή μη ανήκοντες σε συνδυασμούς, διασπάστηκε γρήγορα και δημιούργησε νέες μικρότερες συσπειρώσεις. Μάλλον ούτε αυτές δε θα μείνουν όπως έχουν σήμερα. 

Η ακουόμενη και διαφαινόμενη στο τελευταίο Δ.Σ. αλλαγή στάσης του, και η παράλληλη απουσία Συμβούλων που τον ακολουθούν ή μέχρι πρόσφατα ακολουθούσαν, ενισχύουν τις πιθανότητες επιλογής του για επιστροφή στη «Νέα Προοπτική». Αλλά σε τέτοια περίπτωση οι πιθανότητες να γίνει δεκτός, κινούνται στα όρια του αδύνατου… Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ από το οποίο άτυπα απέχει, και τα στελέχη του, θεωρώ πως αποκλείεται να τον προτείνουν εκ νέου για υποψήφιο Δήμαρχο.

Μετά τα παραπάνω και γνωρίζοντας ότι πολύ δύσκολα θα γύριζε σπίτι του αλλά και το χαρακτήρα του, εύλογα προκύπτει το ερώτημα. Αν όλες οι πόρτες είναι κλειστές, τι θα τον εμπόδιζε ή ακριβέστερα, πως θα συγκρατούνταν να μη κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος ή Σύμβουλος σε δικό του συνδυασμό;

2 σχόλια:

  1. Και γιατί θάπρεπε να το εμποδίσει κάτι παρακαλώ; Δημοκρατικό του δικαίωμα δεν είναι να κατέβει; Τον φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί διαβάζετε λάθος αυτά που γράφει το άρθρο! Σε εντελώς άλλο πνεύμα είναι γραμμένο. Ποιος αμφισβήτησε οποιοδήποτε δικαίωμα του κ. Γρετζελιά; Αναφέρεται σε πιθανό πολιτικό αδιέξοδο να συνεργαστεί οποιοσδήποτε συνδυασμός μαζί του, και επομένως να κατέβει με δικό του συνδυασμό.
    Τώρα για το φόβο που λέτε επειδή δεν ξέρω αν το γράφετε προσωπικά ή γενικά, θα απαντήσω όταν μου το διευκρινίσετε...

    Μανώλης Καμπούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή