.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πρόωρη οποιαδήποτε εκτίμηση…



Η κινητικότητα στο δημοτικό σκηνικό με στόχο τις εκλογές συνεχίζεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις μέρες που αναμένονταν οι δημοσιοποιήσεις της υποψηφιότητας των Α. Κόντου και Λ. Γεωργαμλή, στο «Πικαντίλι» συγκεντρώθηκε για να συζητήσει μεγάλη και πολιτικά ευρεία παρέα συμπολιτών μας. Το αντικείμενο της κουβέντας, η κάθοδος άλλου υποψήφιου Δημάρχου
και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις υποψηφιότητες που τα ονόματα τους ακούγονται ή οσονούπω ανακοινώνονται. Επικεντρώνουν σε νέο σε ηλικία πρόσωπο, ή διαφορετικά σε σαφώς νεότερο πρόσωπο.


Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, πυρήνας της δημοκρατικής παρέας είναι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.


Αν προχωρήσουν είναι προφανές ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο εκλογικό τοπίο. Θα περιορίσουν τη διαρροή ψηφοφόρων και υποψηφίων προς άλλους συνδυασμούς, και αντικειμενικά θα τεθούν ζητήματα, όπως νέος ή ηλικιωμένος, ανανέωση ή αναπαλαίωση κλπ.


Επιπλέον θα ψαλιδίσουν τις προσδοκίες του όποιου υποψήφιου που θα υποστηριχτεί από το ΣΥΡΙΖΑ, που όλα δείχνουν ότι θα αργήσει να φανεί!

Είναι γνωστό πως στην πολιτική δεν υπάρχει κενό, μπορεί να υπάρχει όμως πολιτική νιρβάνα, υπερεκτίμηση δυνατοτήτων ή υποεκτίμηση αδυναμιών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου