.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

"Μπουλντόζες" στην ΑΕΚ!


Ερωτήματα με αλήθειες από 5 μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ



Επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ έστειλαν 5 μέλη της Ερασιτεχνικής. Πρόκειται για τους κ.κ. Πολιτόπουλο Γιάννη, Καπετανόπουλο Βασίλη, Σταθάκο Νίκο, Γάσια Γιώργο και Αγγελακόπουλο Αναστάσιο.

Αναλυτικά:

«Κύριοι, με την ιδιότητά μας των μελών του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ, σας ζητήσαμε όπως στην τακτική (Απολογιστική) Γ.Σ. των μελών του σωματείου, που είχατε συγκαλέσει για την 30ή ή 31ή Ιουλίου 2014, μας ενημερώνατε υπεύθυνα, για συγκεκριμένα ζητήματα που ήταν κρίσιμα για τα θέματα της ημερήσιας δατάξεως της γενικής συνελεύσεως και αφορούσαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρήσεως 2013 και τον ισολογισμό της ίδιας χρήσεως.

Κατά τη συνεδρίαση της πιο πάνω συνελεύσεως, περίεργα και εντελώς αυθαίρετα, αναβάλατε τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων αυτών και βεβαίως δεν απαντήσατε επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων που σας θέσαμε.

Επειδή η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα το σωματείο μας, το οποίο είναι και το πλουσιότερο της χώρας γιατί διαθέτει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ γήπεδο (να μην το ξεχνάτε) και χιλιάδες φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, να ζητιανεύει για ψίχουλα σας καλούμε και πάλι να γνωρίσετε στον κόσμο της ΑΕΚ συγκεκριμένα και υπεύθυνα:
  1. –Γιατί δεν συντάξατε ισολογισμό και απολογισμό της οικονομικής χρήσεως 1/1-31/12/2013 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2014, όπως προβλέπει ο νόμος και γιατί δεν τον δημοσιεύσατε και δεν συγκαλέσατε, έγκαιρα, την ετήσια τακτική απολογιστική συνέλευση;
  2. Ποια είναι τα έσοδα από τα εισιτήρια, χορηγίες, κ.λ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου από τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας;
  3. Στη σελίδα 51 του Ενημερωτικού Δελτίου της εταιρίας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» αναφέρεται από τον Ορκωτό Ελεγκτή της εν λόγω εταιρίας ότι «από την εξέταση του ισοζυγίου της εταιρίας με 29/1/2014, προέκυψαν, μεταξύ άλλων και πληρωμές ποσού 1.122.564 έως 29/1/2014, στην ΑΕΚ έναντι τιμολογήσεων της ΑΕΚ στην εταιρεία». Τι έγινε το ποσό αυτό; Το εισπράξατε; Και αν ναι, γιατί δεν πληρώθηκαν τα μισθώματα των γραφείων, το προσωπικό και οι αθλητές του σωματείου μας, με αποτέλεσμα τον διασυρμό του και διαφαινόμενο κίνδυνο καταρρεύσεως των τμημάτων του;
  4. Να αναφερθούν τα ποσά που, συμβατικά, δικαιούται το σωματείο από τις συμβάσεις αντιπαροχών – χορηγιών με τον ΟΠΑΠ, FORTHNET A.E., LANCIA κ.λ. και πόσα από τα ποσά αυτά εισπράχθηκαν.
  5. Ποια ποσά εισπράχθηκαν κατά την τελευταία χρήση από την εκμετάλλευση του σήματος της ΑΕΚ; Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν, το λεκτικό σήμα ΑΕΚ με έμβλημα τον δικέφαλο αετό και το κιτρινόμαυρο χρώμα ανήκει, αποκλειστικά στο Σωματείο ΑΕΚ, με αποφάσεις της Επιτροπής Σημάτων και μόνο αυτό μπορεί να το παραχωρήσει σε τρίτους για εμπορική χρήση.
Καθημερινά βλέπουμε, σε καταστήματα Εθνικών οδών και αεροδρομίων, αλλά και στη Ν. Φιλαδέλφεια ακόμη, να πωλούνται διάφορα είδη με το σήμα της ΑΕΚ και ρωτάμε, ποια ποσά εισπράχθηκαν από την παραχώρηση της χρήσεως του σήματος;

Δεν μπορεί το ένδοξο σωματείο μας να διαπομπεύεται για μερικά χιλιάρικα και να πετιέται έξω από τα γραφεία του, να οφείλει χρήματα στο προσωπικό του και στους αθλητές του, ενώ εισπράχθηκαν από αυτό τεράστια χρηματικά ποσά.

Γι’ αυτό σας καλούμε όπως:

α) καταρτίσετε, άμεσα τον ισολογισμό και απολογισμό της χρήσεως 2013 και να τον δημοσιοποιήσετε έγκαιρα για να λάβουμε γνώση του περιεχομένου του, όπως ο νόμος ορίζει

β) να απαντήσετε γραπτά ή δια των ΜΜΕ επί των πιο πάνω συγκεκριμένων ερωτημάτων.

Σας δηλώνουμε δε ότι, σε περίπτωση που δεν εφαρμόσετε τον νόμο, κατά τα πιο πάνω, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος που δεν είναι δυνατόν να είναι μεγαλύτερο των πέντε εργασίμων ημερών από της λήψεως της παρούσας, θα αναγκασθούμε να προσφύγουμε στις αρμόδιες αρχές και θα ζητήσουμε τον έλεγχο της διαχειρίσεώς σας.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου