.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ



Πραγματοποιήθηκε χτες η προγραμματισμένη εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με θέμα: << Γιατί αλλά και πως θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ – λτη>>.

Ομιλητές ήταν ο Αντώνης Νταβανέλος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και ο εκπρόσωπος την «Αλληλέγγυων Λογιστών». Τη συζήτηση συντόνιζε ο Συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Παπακώστας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, κυριάρχησε πλούσιος προβληματισμός για ευρύτερα ζητήματα πολιτικής του κόμματος, με σοβαρό μερίδιο να εστιάζεται στην επόμενη μέρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά όλοι συμφώνησαν πως ο ΕΝΦΙΑ δε μπορεί να βελτιωθεί, δε μπορεί να  τροποποιηθεί, μπορεί μόνο να καταργηθεί!

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή, τονίζοντας πως δε μπορεί να υπάρχει σοσιαλιστική νησίδα στο Δήμο μας, δε γίνεται την άλλη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους να αλλάξουν όλα, ενώ τάχθηκε κατά της ανάθεσης ευθυνών χωρίς συμμετοχή των πολιτών.

Η πλειονότητα των ομιλητών στάθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας κινήματος, που η δράση του θα μεταβάλλει τους πολιτικούς συσχετισμούς, και θα στηρίζει τις αλλαγές που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει.





1 σχόλιο:

  1. Γιατί αυτό το μαχμουρλίδικο στυλ ρε παιδιά. Πήγατε φαίνεται σε κάτι που δεν πιστεύετε. Και θέλετε τώρα εμείς να σας πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή