.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοί που λεηλατούν τη ζωή μας δεν έχουν ομάδα…

Ήταν 26 Οκτωβρίου του 2013 όταν εργαζόμενος στην εφημερίδα «Γαύρος» είχε συντάξει ένα προσχέδιο με αιτήματα των εργαζομένων προς τον εκδότη Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος επρόκειτο να μιλήσει στους εργαζόμενους για τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία, σε συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τις 29 του ίδιου μήνα. Μην φανταστείτε τίποτα το εξωπραγματικό πέρα από τα αυτονόητα.


Φαίνεται όμως ότι στην εφημερίδα – προπύργιο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας του Φαταούλ, όπου μόνος νόμος είναι το Δίκιο του Αφεντικού, κάτι που φαίνεται σε κάθε έκφραση της Ολυμπιακής καθημερινότητας, όχι μόνο δεν ανέχονται να διεκδικούν οι εργαζόμενοί τους τα αυτονόητα, αλλά δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να τους αντιμετωπίζουν κατά πρόσωπο. Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, δύο ώρες προτού ο άνθρωπος πιάσει δουλειά, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Wizard Εκδοτικές Επιχειρήσεις, που εκδίδει επίσης την εφημερίδα Αξία και διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες gavros.gr και axiaplus.gr, ότι απολύεται και καλείται απλώς να περάσει την επομένη από το λογιστήριο για να πληροφορηθεί πώς θα γίνει η αποπληρωμή των τριών μισθών που του οφείλονται.

Αύριο Δευτέρα λοιπόν, 22 Σεπτεμβρίου εκδικάζεται στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων (κτίριο 9, αίθουσα 16, ώρα 10 π.μ.) η αγωγή του απολυμένου εργαζόμενου κατά της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «Γαύρος» για την παράνομη και εκδικητική απόλυσή του.

Αλήθεια έχετε διαβάσει ποτέ κάτι σχετικό με το θέμα στα ΜΜΕ που αγαπάνε την ΑΕΚ αλλά λατρεύουν τον κάθε φορά και διαφορετικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ; Η εφημερίδα και τα σάιτ που πολεμάνε τον μεγάλο εχθρό ολυμπιακό δεν έμαθαν τίποτα για το θέμα, ή ο μεγάλος εχθρός είναι έτσι, μόνο στα πλαίσια που μας βολεύει; Μήπως τα συσσωρευμένα χρέη προς τους εργαζόμενους των εκδοτικών επιχειρήσεων, του εκδότη Πίκουλα τους θυμίζει τίποτα δικές τους υποθέσεις; Ίσως έτσι να εξηγείτε και το μένος τους για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
 
Εμείς πάντως που είμαστε απαλλαγμένοι από διαπλεκόμενα συμφέροντα, μάθαμε ότι στα μέσα Ιουλίου, η Wizard Εκδοτικές Επιχειρήσεις μετακόμισε από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία στο Χαλάνδρι, ενώ εντός του 2012 ο εκδότης είχε ήδη γίνει, σύμφωνα με πρόσφατα, μη διαψευσμένα δημοσιεύματα και συνιδιοκτήτης της πρώτης σε κυκλοφορία κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Αυτοί είναι οι τρισάθλιοι προπαγανδιστές της αυτοκρατορίας του Φαταούλ. Το ίδιο τρισάθλιοι είναι όμως και οι δικοί μας προπαγανδιστές που έχουν ξεκινήσει εργολαβία συκοφάντησης των Εργαζομένων στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που τολμάνε να ζητάνε τα δεδουλευμένα τους. Την ίδια ώρα κατασκευάζουν εχθρούς στα μέτρα που τους βολεύει.

Παναγιώτης Αλιατάς
aliatas74@gmail.com

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου