.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα τα δεδομένα για την οικοδομική άδεια

Το τελευταίο διάστημα θα έχετε παρατηρήσει μια υπερπληθώρα δημοσιευμάτων σχετικά με τις θετικές εξελίξεις για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάζουμε ότι τα 80 εκ. ευρώ που απαιτούνται είναι σχεδόν εξασφαλισμένα, ότι επιχειρηματίες όπως ο Παππάς, ο Χατζηιωάννου, ο Σάλλας και ο Δαλακούρας βρίσκονται δίπλα στον Μελισσανίδη. Ότι γίνονται μυστικές και στοχευμένες επαφές ώστε να μην υπάρχει θέμα ούτε με τα 20 εκ. της περιφέρειας. Και ότι το μόνο που απομένει είναι το «οκ» από τη Διεύθυνση Οικοδομικών Κανονισμών για να ξεκινήσουν οι εργασίες.


Σε αυτό το σημείο έρχονται σχεδόν παρασκηνιακά κάποιες πληροφορίες που λένε ότι ο ΥΠΕΚΑ ζήτησε από την «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την «ιδιοκτησία» επί του οικοπέδου για το οποίο ζητείται χορήγηση της οικοδομικής άδειας. Με λίγα λόγια οι άνθρωποι του υπουργείου ζητάνε το «παραχωρητήριο» της Ερασιτεχνικής που παραχωρεί προς χρήση για 49 χρόνια το οικόπεδο στην «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.». Ξέρετε ποιο είναι το ανησυχητικό; Πως αν όντος είναι απαραίτητο αυτό το έγγραφο για την έκδοση άδειας τότε πιθανόν η άδεια θα καθυστερήσει κι άλλο να βγει μιας και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν έχει υπογραφεί κανένα παραχωρητήριο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Προσέξτε τώρα. Μην βγει κανένας πονηρός και πει ότι εμείς λέμε πως η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» ΔΕΝ θα πάρει την οικοδομική άδεια. Μπορεί να υπάρχουν νομικά παραθυράκια και κάποιες λεπτομέρειες που εμείς δεν γνωρίζουμε από την διαδικασία και όλα να γίνουν βάση χρονοδιαγράμματος. Αυτό που εμείς κάνουμε σεβόμενοι αυτούς που μας εμπιστεύονται είναι να παρουσιάζουμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. ΟΛΑ!
Το θέμα αναδείχτηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του AEK-LIVE RADIO «Απονεύρωση»… Κάθε Τετάρτη στις 20:00 με τον Βασίλη Αντωνίου και τον Παναγιώτη Αλιατά.

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου