.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

H Σταυρούλα Τσολακίδου 2η στον Κόσμο!

Η Σταυρούλα Τσολακίδου (φώτο), που μας έκανε περήφανους πέρσι με την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στα κορίτσια κάτω των 14, διπλασίασε τις παγκόσμιες διακρίσεις της κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι στην κατηγορία των κορασίδων κάτω των 16  που ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτέμβρη στο Ντουρμπάν της Νότιας Αφρικής. 


Η σημασία της επιτυχίας της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν ληφθεί υπόψη ότι  η Σταυρούλα αγωνίστηκε και διεκδίκησε την πρώτη θέση σε ανώτερη ηλικιακή κατηγορία από τη δική της (<14)!
Η αθλήτρια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας αγωνίστηκε με το γνωστό μαχητικό της στυλ και ολοκλήρωσε αήττητη το πρωτάθλημα σημειώνοντας 6 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 11 αγώνες (8,5 βαθμούς) παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά (σε 8 από τους 11 γύρους!) στις πρώτες 2 σκακιέρες.  Ο τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο γύρο –καθώς η σκακίστριά μας και η Λάουρα Ουνούκ ήταν ισόβαθμες – όπου η σλοβένα σκακίστρια τελικά επικράτησε της ιρανής Ντόρσα Νταρακσανί ενώ η Σταυρούλα περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Βερόνικα Γκαζίκοβα από τη Σλοβακία.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην δευτεραθλήτρια κόσμου και της εύχεται καλή πρόοδο και νέες επιτυχίες σε όλους της τομείς της ζωής της καθώς και στο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας.,
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου