.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οι υπάλληλοι στο δρόμο, οι γκόμενες στα γραφεία της Ερασιτεχνικής

Είναι πλέον οριστικό. Οι παρέες κάνουν κουμάντο στην ΑΕΚ. Η παρέα του Αλέξη Αλεξίου διοικεί της Ερασιτεχνική και το μπάσκετ. Η παρέα του Ανδρέα Δημητρέλου το βόλεϊ ανδρών και τα υπόλοιπα τμήματα βρίσκονται στο έλεος του Θεού.

του Μάριου Ματσάνκου

Όσοι ζουν την ΑΕΚ από κοντά, βλέπουν, ακούν και μαθαίνουν πολλά. Όσοι την ζουν όμως από μέσα ξέρουν όπως είναι λογικό πολύ περισσότερα. Όμως είναι κρίμα κι άδικο να μην βγαίνουν να μιλήσουν ξεκάθαρα. Δεν ξέρω τι τους φοβίζει ή τι φοβούνται τέλος πάντων.

Δεν θέλω να σταθώ σήμερα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Θα τα πούμε τις επόμενες μέρες διότι το 0-0 με τον Πανθρακικό δεν με ικανοποίησε καθόλου. Όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορείς να βάλεις γκολ, ελλείψει φορ killer που δεν υπάρχει στην ομάδα, είσαι αναγκασμένος να παρηγορηθείς και με την ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που ως ΑΕΚ μας αδικεί 100%. Anyway… Πάμε παρακάτω.

Στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Εκεί, όπου οι υπάλληλοι βρίσκονται πλέον στο δρόμο και τις θέσεις τους πήραν οι γκόμενες (ναι καλά διαβάζετε) τον Αλεξίου και Δημητρέλου. Δεν θέλω να πω τα ονόματα των κοριτσιών, πρώτον για να μην τα εκθέσω και δεύτερον γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι άνθρωποι που 14,5 μήνες δεν είχαν δει το χρώμα του χρήματος ή ρε αδερφέ μία στήριξη έχασαν τη δουλειά τους για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ κάποιων που το παίζουν πρόεδροι με άδειες τσέπες.

Μέσα σε όλα καταφέραμε να πάρουμε άδεια συμμετοχής στην Α1 μπάσκετ με την εγγυητική του Δημήτρη Μελισσανίδη και βγήκαν κάποιοι να πανηγυρίσουν. Και ρωτώ. Έπρεπε να φτάσουμε στο και πέντε για να κάνει την αυτονόητη κίνηση ο «Τίγρης»; Μπορούσε κάλλιστα να έχει γίνει νωρίτερα. Εκτός κι αν ήθελε να ζορίσει τον Αλεξίου για να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Η απάντηση δόθηκε. Κανένα!

Και αφού πήραμε άδεια, μετά ήρθε και η ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον πρόεδρο της «Μάνας ΑΕΚ» που έκανε λόγο για μια ΑΕΚ ενιαία και αδιαίρετη, θυμίζοντας δηλώσεις Κοτσάτου. Θα πρέπει να το δουλέψει ξανά ο Αλεξίου αυτό. Διότι μόνο στα όνειρά του βλέπει αυτή την ΑΕΚ. Ας μην ανατρέξω στη Γενική Συνέλευση – σφηνάκι των 7 λεπτών ή μην δω καλύτερα την κατάσταση των τμημάτων. Εκτός κι αν θεωρεί ΑΕΚ ενιαία και αδιαίρετη το τμήμα βόλεϊ ανδρών, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Εκεί όπου διοικούν τα φιλαράκια του και μπορεί και βολτάρει ήσυχος.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου