.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Amber Alert για εννιάχρονη που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου αγνοείται η τύχη της εννιάχρονης Χριστίνας Λεκκάκου που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας.


Η Χριστίνα έχει καστανά καρέ μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,30 και ζυγίζει 30 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα και μαύρα-μωβ αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

πηγη:  in.gr

2 σχόλια:

  1. Από το in.gr και πάλι η είδηση πως βρέθηκε η εννιάχρονη!

    Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εννιάχρονη που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι στην περιοχή της Νίκαιας, μετά την έγκαιρη κινητοποίηση φορέων και πολιτών.

    Η ανήλικη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της.

    Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια της εννιάχρονης κατά τη διάρκεια αναζήτησης της ανήλικης με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.

    Από τη στιγμή της εξαφάνισης του παιδιού αλλά και κατά την εύρεσή του, ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται στο πλευρό της εννιάχρονης και της οικογένειάς της, προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή