.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πηγή: Intime
Για πολλά χρόνια ο κρατικός τζόγος του ιπποδρομιακού στοιχήματος ήταν πελάτης του Κόκκαλη. Στην εταιρεία του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, την Intralot, στηριζόταν σ' ένα βαθμό η λειτουργία των ιπποδρομιών. Και το totalizater, άλλωστε, το είχε εγκαταστήσει η Intralot.


Είναι παληά η ιστορία της ιδιωτικοποίησης του αμαρτωλού ιππόδρομου, τουλάχιστον από την εποχή της πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή και υπουργού οικονομικών Αλογοσκούφη. Ήταν επόμενο. Του πούστη! Να είναι ελλειμματικός ο ΟΔΙΕ και να τον επιδοτεί το κράτος. Από τα άγραφα.

Όλοι οι μεγάλοι της πιάτσας, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Μαρινόπουλος, και σία ήθελαν να πάρουν τον ιππόδρομο και εν όψει ιδιωτικοποίησης, πριν ακόμα βαρέσει η κρίση στην Ελλάδα, είχαν ήδη ετοιμαστεί οι όμιλοι διεκδικητών, οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες partner ξένων στοιχηματικών εταιρειών του κλάδου.

Ο Κόκκαλης δεν έμπαινε ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο μπλοκ που είχαν σχηματιστεί. Προτιμούσε να παίξει σαν εργολάβος, όπως και με τον ΟΠΑΠ. Ο δε Μελισσανίδης, μιλάμε για πριν 8 χρόνια, δεν ήθελε να μπλέξει σ' αυτή τη μπίζνα.

Τελικά, και πάρα πολύ καθυστερημένα, όταν πια η τρόικα απαίτησε την ιδιωτικοποίηση, το πράμα έφθασε στο τέλος του. Αύριο το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίζει ανάμεσα στους δύο διεκδικητές, τον ΟΠΑΠ ή, την Intralot. Στον Μελισσανίδη ή, τον Σωκράτη Κόκκαλη.

πηγή:  apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου