.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος θα προσλάβει γιατρό για εξετάσεις και συνταγογράφηση για τους ηλικιωμένους



            1 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γιατρός για εξετάσεις και συνταγογράφηση στα ΚΑΠΗ
της πόλης μας»

Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-  Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Βαγγέλη Κουμαριανό, με αφορμή την καθιέρωση της 1ης Οκτωβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας και θέλοντας να τιμήσουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας, επισκέφθηκαν τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας. Πέρασαν 3 ώρες με τους ηλικιωμένους, συζητώντας μαζί τους για την καθημερινότητα τους, τις ανάγκες τους αλλά και τις δυνατότητες προσφοράς και δημιουργίας που έχει ο καθένας τους.

Μετά από τη συνάντηση με τα μέλη των ΚΑΠΗ διαπιστώθηκαν πολλές και ουσιαστικές ελλείψεις στη λειτουργία των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της πόλης. Ο Άρης Βασιλόπουλος δεσμεύθηκε για τη σύναψη σύμβασης εργασίας με γιατρό προκειμένου να πραγματοποιούνται ιατρικές εξετάσεις και συνταγογράφησεις για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.
Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχει έρθει η στιγμή να αποδείξουμε ως δημοτική αρχή αλλά και ως πόλη, ότι το ενδιαφέρον μας δεν εξαντλείται στα ευχολόγια και τις εκθέσεις ιδεών. Προχωράμε σε έργα. Η τρίτη ηλικία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο μάλιστα αποτελεί έναν από τους πιο αδύναμους κρίκους της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε κάθε δυνατή μάχη ενάντια στην διάλυση της δημόσιας υγείας, των συντάξεων και όλων των δημόσιων υποδομών κοινωνικής προστασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου