.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

O Δήμος μας, καταγγέλει τον Γ. Τράγκα



Καταγγελία για τον Γιώργο Τράγκα

Η νέα Δημοτική αρχή, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για εφαρμογή μίας φιλολαϊκής πολιτικής και στήριξη της κοινωνίας που πλήττεται βάρβαρα από τις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές, προχώρησε στην ψήφιση ενός νέου συστήματος ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και τελών τραπεζοκαθισμάτων, προς όφελος των κατοίκων της πόλης μας, των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προς υπεράσπιση των ελεύθερου δημόσιου χώρου. Έτσι, μειώσαμε τα τέλη κατοικίας και προβλέψαμε απαλλαγές και μειώσεις τελών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΑμεΑ, άποροι, μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι), διατηρήσαμε στα ίδια επίπεδα τα τέλη για εμπορικές χρήσεις, προβήκαμε στην αύξηση των τελών τραπεζοκαθισμάτων για τις περιοχές του κέντρου και τη μείωσή τους όσο απομακρυνόμαστε από αυτό, όπως και σε οριζόντιες μειώσεις των τελών νεκροταφείου για τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας.

Η πολιτική μας αυτή αποτέλεσε αντικείμενο παραπληροφόρησης και παραποίησης σκοπίμως, όχι μόνο από τοπικούς παράγοντες, οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους της πόλης μας, αλλά και από γνωστούς παράγοντες της Δημοσιογραφίας, σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Συγκεκριμένα, ενημερωθήκαμε χθες ότι ο Δημοσιογράφος, κ. Τράγκας, στην πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL fm, αναφέρθηκε στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας και το Δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο. Κατήγγειλε και κατηγόρησε τη νέα Δημοτική Αρχή για  επιβολή χαρατσιών μέσω δήθεν  αύξησης των δημοτικών τελών και τελών τραπεζοκαθισμάτων, με στόχο να συκοφαντήσει το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά εν γένει για έλλειψη αξιοπιστίας και ασυνέπεια λόγων και πράξεων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το σταθμό και τον ίδιο τον κύριο Τράγκα, ζητήσαμε να μας δοθεί η δυνατότητα για παρέμβαση στην εκπομπή του προκειμένου να προβούμε στις αναγκαίες διευκρινίσεις που θα αποσαφήνιζαν την πραγματικότητα. Προς μεγάλη μας έκπληξη, ο κύριος Τράγκας όχι μόνο αρνήθηκε να μας δώσει το λόγο στην εκπομπή του, αλλά στη σημερινή πρωινή εκπομπή του, όπως ενημερωθήκαμε, επανήλθε με νέες αντιδεοντολογικές και συκοφαντικές επιθέσεις εις βάρος του Δημάρχου.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια φίμωσής μας, την προσβολή της δημοκρατίας, που επιβάλλει την ισότητα στο δημόσιο λόγο σε όλους τους πολίτες, αλλά  και την επιχειρούμενη σπίλωση της Αριστεράς και της Δημοτικής Αρχής προκειμένου ο κύριος Τράγκας να εξυπηρετήσει τους κυβερνητικούς του φίλους που υπηρετούν πιστά την τρόικα και τα μνημόνια. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα υποκύψουμε στις πιέσεις μέσων ενημέρωσης και των συμμάχων της κυβέρνησης που μας θέλουν απλούς διαχειριστές της φτώχιας των συμπολιτών μας και εντέλει συνεχιστές των πολιτικών που εμβαθύνουν την κοινωνική και οικονομική ανισότητα στον τόπο μας.

9/12/14

Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου