.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στην ΕΕΑ η ΠΑΕ ΑΕΚ με σοβαρούς κινδύνους αν δεχτεί τη σχέση Μελισσανίδη - ΠΑΕ ακόμη και για υποβιβασμό



Στις 2 το μεσημέρι τελείωσε η παρέμβαση της ΑΕΚ ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για το ζήτημα της καταγγελίας του Ολυμπιακού για το θέμα της σχέσης Μελισσανίδη με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, λόγω ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», η ΑΕΚ είχε δεκαμελή εκπροσώπηση με βασικό στόχο να αποδειχθεί αρχικά το ότι δεν έχει καμιά μετοχική σχέση με την ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.


Παρείχαν τα στοιχεία για το ποιος έβαλε τα λεφτά στο πρώτο μετοχικό κεφάλαιο με την ίδρυση της εταιρείας πέρσι το καλοκαίρι, τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ και το κατά πόσο δικαιολογούνται τα χρήματα που αρχικά μπήκαν από τους επιχειρηματίες Μάκη Αγγελόπουλο (είναι και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ) και Στέργιο Γαντζούλα. Όπως και αυτά που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Με την υποσημείωση πως οι πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν προέρχονται μόνο από πλευράς ΑΕΚ, αφού η επιτροπή συνεχίζει την συνεδρίαση της, η εντύπωση που υπάρχει στα γραφεία στο ΟΑΚΑ όπου τώρα είναι συγκεντρωμένα όλα τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ, είναι πως το μετοχικό ζήτημα που θα μπορούσε να εγείρει θέμα παρένθετων προσώπων, λύθηκε.

Ωστόσο φαίνεται να μην υπάρχει σιγουριά για το ζήτημα ουσίας, δηλαδή το κατά πόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί πραγματικά διοίκηση στην ΑΕΚ. Θέμα, που απασχόλησε πολύ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα μέλη της επιτροπής στις ερωτήσεις που έκαναν στους ανθρώπους της ΠΑΕ.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του Γιάννης Βρέντζος, χωρίς να ανέβουν οι τόνοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα.Απόφαση της ΕΕΑ αναμένεται να βγει σήμερα.

♦ Η ΕΕΑ πάντως, μετά τη συζήτηση του θέματος μεταξύ των μελών της, αποφάσισε να παραπέμψει την απόφαση στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας. Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη που θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

πηγή:  efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου