.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αλέκος Γούλας: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΙ




Μέχρι σήμερα – ενόψει του δημοψηφίσματος και υπέρ ενός νέου σκληρού μνημονίου – τοποθετήθηκαν οι πάντες. Πρώην πρωθυπουργοί ή υπουργοί που φέρουν ακέραιο το μερίδιο της ευθύνης για το υπέρογκο και μη βιώσιμο χρέος, για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, για την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων. Υπουργοί και Βουλευτές που ψήφισαν μνημόνια,  χωρίς να τα έχουν διαβάσει. Καναλάρχες που ανακάλυψαν τις ουρές στα ATM, αλλά δεν «γνώριζαν» τις ουρές στα συσσίτια, στα κοινωνικά παντοπωλεία και ιατρεία, στον ΟΑΕΔ. Επιχειρηματίες που οδήγησαν 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους στην ανεργία. Ξένοι  πολιτικοί που ασύστολα και πέραν πάσης δημοκρατικής αντίληψης «υποδεικνύουν» στον ελληνικό λαό τι να ψηφίσει.


Την Κυριακή όμως τοποθετούνται και οι εργαζόμενοι,μισθωτοί και μη, δημόσιοι και  ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνεργοι και θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

ΟΧΙ στην προπαγάνδα και στην τρομοκρατία των δανειστών, στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, στις ομαδικές και αναιτιολόγητες απολύσεις, στην περαιτέρω υποβάθμιση των εργασιακών σχέσεων,στη μείωση μισθών και συντάξεων, στην κατάργηση της κοινωνικής πολιτικής, στην περιστολή της εθνικής κυριαρχίας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου