.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Δήλωση του Χρήστου Κοπελούσου για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Παράταξης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «Ένωση Δημοτών»



Ν. Φιλαδέλφεια 25 Αυγούστου 2015

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση στη περιοχή μας, μου έχει δείξει ότι για να θεωρείται μια δημοτική παράταξη  σοβαρή με όραμα και στόχους , θα πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες.         
           
Όλοι εμείς που δημιουργήσαμε και ανήκουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Ένωση Δημοτών,  θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, θέλουμε τον δήμο μας πρότυπο νοικοκυριού και δημοκρατίας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν είμαστε όλοι ενωμένοι.

Κινήσεις όπως αυτή,  της αυθαίρετης ανακοίνωσης που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης μας για την εσωτερική οργανωτική μας δομή, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και συγκατάθεση των εκλεγμένων από το λαό δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας (των μοναδικών που αναγνωρίζονται από το Καλλικρατικό νόμο ότι συγκροτούν την παράταξη και την εκπροσωπούν) δείχνουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξη μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών η άλλων ενδεχομένως συμφερόντων.


Προσωπικά ως μέλος της «Ένωσης Δημοτών» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζοντας τις απόψεις  και άλλων συναδέλφων μου, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασπάσει την παράταξη  για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι μαζί.


Χρήστος Κοπελούσος
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου