.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Μελισσανίδης: "Σε 100 μέρες μπαίνουν οι μπουλντόζες"

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της συνάντησης με τον υπουργό
κ. Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ. Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο και τι περιμένουν για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Συνάντηση με τον υπουργό κ. Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ είχε την Δευτέρα (3/2) ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα ο "ισχυρός" άνδρας της Ένωσης με έναν γρήγορο υπολογισμό που έκανε τόνισε πως σε 90 με 100 ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Είμαστε σε όλα ΟΚ. Θα βγει ένα δελτίο τύπου τόσο από την ΑΕΚ όσο και από το Υπουργείο. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση", τόνισε αρχικά ο Τίγρης και συνέχισε όσον αφορά το επόμενο βήμα: "Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να καταθέσουμε να πάρουμε την άδεια".

Για το πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες, 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο".

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου