.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Μέτοχοι στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ όσοι αγοράσουν διαρκείας



Μέτοχοι στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όταν αυτό κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι όσοι φίλοι της αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλοντας να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για το που θα πηγαίνουν τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας των δύο χρόνων που η ΑΕΚ δεν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκα, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας να είναι μέτοχος της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ», που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Κάθε φίλαθλος λοιπόν θα πάρει όσες μετοχές της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ» αντιστοιχούν στα χρήματα που έδωσε για τα διαρκείας και θα συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του ονείρου με την κατασκευή του γηπέδου.


Όταν συσταθεί η εταιρία οι κάτοχοι διαρκείας θα γίνουν αυτόματα μέτοχοι, ώστε να έχουν και το αποδεικτικό συμμετοχής τους στη κατασκευή του νέου γηπέδου. Ο Μελισσανίδης θέλει σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο κόσμος να έχει ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή και αυτό είναι κάτι που τόνισε και κατά την συνέντευξη Τύπου.

Τα πλάνα για την κατασκευή του γηπέδου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και είναι πιθανό πολύ σύντομα να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις σχετικά μ’αυτό το θέμα.

Εξάλλου στην Αθήνα αναμένεται το βράδυ της Κυριακής ο 26χρονος Κροάτης φορ, Ιβάν Μπρέσεβιτς για να συζητήσει και να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΑΕΚ.

14/07/2013 

πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου