.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Το θέμα του γηπέδου και ο στόχος της ΑΕΚ

Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας, συνεχίζουν να απέχουν από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Βλέπουν πως ούτε μεταγραφές γίνονται, ούτε γήπεδο φτιάχνεται, ούτε φυσικά βάζει λεφτά το αφεντικό. 

Tι είναι λοιπόν αυτό που μπορεί να τους οδηγήσει στο ταμείο; Να ρίξει δικά του λεφτά το αφεντικό. Απαπαπαπα! Ούτε γι΄ αστείο! 

Να γίνουν θεαματικά καλές μεταγραφές. Οι προηγούμενες υποσχέσεις για μεταγραφές τέλειωσαν, και το αποτέλεσμα είναι ότι πιο φτωχό μπορούσε να υπάρξει.

Τι απομένει; Το γήπεδο. Πως μπορούν να αποδείξουν ότι άλλη μια φορά τους κοροϊδεύουμε; Δε μπορούν. Εξάλλου δε θα πούμε τίποτα εμείς, για να δεσμευτούμε κιόλας. Οι δημοσιογράφοι θα γράψουν σύμφωνα με τις διαρροές μας…

Ένα ακόμη παραμύθι λοιπόν για το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς με παραμύθια δε φτάσαμε ως εδώ; Γιατί να μη συνεχίσουμε με ένα ακόμη;

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

Το θέμα του γηπέδου και ο στόχος της ΑΕΚ

 

Σε τι φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το θέμα της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» και η προσπάθεια της ΑΕΚ να προχωρήσουν άμεσα οι -τελικές- εξελίξεις

Το τελευταίο διάστημα οι φίλοι της ΑΕΚ απευθύνουν συνεχώς ερωτήματα στα social media και στα σχόλια του aek365, σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου. Κάτι εύλογο, καθώς το συγκεκριμένο -πολύ σημαντικό για την ομάδα- θέμα, δεν έχει έρθει καθόλου στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει απραξία από την πλευρά των ανθρώπων της ομάδας. Το αντίθετο.

Τα στελέχη της «Δικέφαλος 1924» εξακολουθούν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα καθημερινά, καθώς πλέον έχει μπει σε ένα πολύ σημαντικό τελικό στάδιο. Για ακόμη μια φορά, τα χρονικά πλαίσια που προβλέπονται σε «κανονικές συνθήκες» εξαντλήθηκαν, όπως είχε συμβεί και με την ΜΠΕ, αλλά και σε άλλες φάσεις του πρότζεκτ. Ωστόσο, αυτό δεν έχει αλλάξει την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην πλευρά της ΑΕΚ να δρομολογήσει οριστικές εξελίξεις εντός του καλοκαιριού.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχή επαφή τόσο με το ΥΠΑΠΕΝ, για την έκδοση της άδειας ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς», όσο και με την Περιφέρεια Αττικής για ζητήματα που σχετίζονται με τα συνοδευτικά έργα (υπογειοποίηση κ.λ.), προσπαθώντας να κάνουν βήματα προς τα εμπρός και στα δύο ζητήματα, αλλά και σε αρκετές ακόμη παραμέτρους του πρότζεκτ.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μια σειρά κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να... ξεσκαλώσουν τα πράγματα, ώστε το συντομότερο δυνατό να υπάρξουν οι εξελίξεις που περιμένει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, με πρώτους τους ανθρώπους που εδώ και περίπου τρία χρόνια παλεύουν για την υλοποίηση αυτού του πλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου