.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Τακτική Γενική Συνέλευση της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." και βαθιά... ενημέρωση από το Νίκο Στράτο για τις καθυστερήσεις στη κατασκευή του γηπέδου

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ανώνυμης εταιρίας που θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο που θα... κατασκευάσει, στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα μας λένε, υπήρξε ενημέρωση από το Γενικό Διευθυντή Νίκο Στράτο, σχετικά με τις 3χρονες και πλέον καθυστερήσεις στην κατασκευή του γηπέδου. Φυσικά το δελτίο τύπου δε γράφει τι είπε. Οι διαρροές που λογικά θα ακολουθήσουν, θα εκφράζουν την αισιοδοξία ότι όλα σύντομα θα πάνε καλά, κι όπως πάντα άμεσα θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Αλλά τους... εμποδίζει ο πανίσχυρος μεγιστάνας Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, να βρουν τα λεφτά. Ο οποίος μάλιστα απειλεί το Δημήτρη Μελισσανίδη, πως αν βάλει σεντς από τη τσέπη του, θα τον διώξει από την Ελλάδα μαζί με τις επιχειρήσεις του...




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.gr:


Ενημέρωση των μετόχων στη ΓΣ της «Δικέφαλος»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924», με τον Νίκο Στράτο να ενημερώνει τους μετόχους για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.
Την τακτική της γενική συνέλευση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η «Δικέφαλος 1924», στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πέραν των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο διευθυντής της εταιρείας Νίκος Στράτος ενημέρωσε αναλυτικά τους μετόχους για τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της Ένωσης προς το ΥΠΑΠΕΝ και την Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια και μέσα στον Αύγουστο να μπει το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» στην φάση της υλοποίησης.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στα νέα γραφεία της εταιρείας και έδρα της (Μέγαρο ΑΕΚ ΠΑΕ) η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙKEΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ».

Προσωρινός πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γενεράκης Κώστας, οριστικός ο Βραχυπέδης Αιμίλιος και γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Αννα. Εμπρόθεσμα δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν και τα πληρεξούσιά τους οι μέτοχοι, αντιπροσωπεύοντες εκατόν πενήντα χιλιάδες εξακόσιες σαράντα δύο (150.642) μετοχές.


Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 κ. Στράτος Νικόλαος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μετόχους για την πορεία των ενεργειών που γίνονται για να πάρει την άδεια κατασκευής το νέο γήπεδο και για την καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Τροποποίηση άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας περί έδρας

2. Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2015, της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2015 – 31.12.2015

4. Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και αναπληρωματικού για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής του

5. Διάφορες ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου