.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η διαφωνία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τίναξε στον αέρα τη συνάντηση των μεγάλων!

Διαβάστε στο SPORTIT τους λόγους για τους οποίους ματαιώθηκε το ραντεβού των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Ηράκλειο Ο ρόλος των Β. Γραμμένου και Χρ. Σάββα


 

Τελικά, οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι… γραφτό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Μετά τη ματαίωση του ραντεβού των Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου, παρουσία του Σταύρου Κοντονή, πριν από λίγο καιρό, αυτή τη φορά γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα γίνει ούτε εκείνο των εκπροσώπων των τεσσάρων ΠΑΕ (Γιάννη Βρέντζου, Αλέξη Δέδε, Μάκη Γκαγκάτση και Χρήστου Παναγόπουλου), που επρόκειτο να φιλοξενηθεί από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου.

 
Αυτή τη φορά, βέβαια, η αιτία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν εντελώς διαφορετική, σε σχέση με ό,τι συνέβη πριν από λίγους μήνες με τους «ισχυρούς άνδρες», όταν η εισαγγελία άλλαξε… γνώμη την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT, η λεπτομέρεια που «τίναξε στον αέρα» τη συνάντηση ήταν η διαφωνία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πίσω όταν πληροφορήθηκαν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόπευε να προτείνει, ως πρόσωπα κοινής αποδοχής για την προεδρία της ΚΕΔ, τους Χρήστο Σάββα και Βαγγέλη Γραμμένο.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και ο ομόλογός του στην Ε.Π.Σ. Μακεδονίας αποτέλεσαν την αφορμή για να διαχωρίσουν τις θέσεις τους οι δυο «Δικέφαλοι». Παρότι αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα, όταν η «Ενωση» διαπίστωσε ότι υπήρχε πιθανότητα να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός με την τοποθέτηση σε αυτή την κρίσιμη θέση ενός εκ των δυο προαναφερθέντων προσώπων, προέβη «σε αλλαγή στάσης», όπως εξηγεί χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

πηγή: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου