.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ανοιχτή συζήτηση: Brexit, H μεγαλύτερη κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Πέμπτη 7/7. 7μμ, Δημαρχείο Ν.Ιωνίας


Ομιλητές:
 
Πέτρος Κωνσταντίνου - δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας"
 
Κώστας Παπαδάκης - δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία με 52% υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε. είναι ένα ισχυρό χτύπημα για όλο το κατεστημένο που είχε συνασπιστεί σε μια κινδυνολογική καμπάνια υπέρ της παραμονής.
 
Η βόμβα που έσπασε πάνω στα κεφάλια των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους έχει γεμίσει πανικό. Τα χρηματιστήρια πέφτουν. Οι τράπεζες κλονίζονται, και οι προβλέψεις είναι ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα πέσει ακόμα περισσότερο.


Προσπαθούν να μας πείσουν με την προπαγάνδα τους, τις εφημερίδες και τα ψέματα τους, ότι η ψήφος του ΟΧΙ ήταν ρατσιστική, ότι ο κόσμος στη Βρετανία είναι ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Οι απατεώνες δεν θα περάσουν. Τα ίδια υποστήριζαν πριν ένα χρόνο οι Μητσοτάκηδες και η συμμαχία του ΝΑΙ για το 62% που ψήφισε ΟΧΙ στο περσινό δημοψήφισμα. Η αριστερά στην Ελλάδα χρειάζεται να είναι αλληλέγγυα με τους βρετανούς εργάτες και εργάτριες, αντιρατσιστές και αντιφασιστές που ψήφισαν δαγκωτά το έξω από την Ευρώπη-φρούριο, του ρατσισμού και των μνημονίων.
 

Ελάτε στην εκδήλωση που οργανώνει η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη και οι τοπικοί πυρήνες Ν.Ιωνίας, Ν.Ηρακλείου και Αμαρουσίου του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας για να συζητήσουμε μαζί τα επόμενα βήματα. 
 

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου