.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Βόμβες» Κούγια για ΟΠΑΠ - Μελισσανίδη

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League, παρόντος και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" έκανε λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος με τον τρόπο που δίνονται οι χορηγίες σε ομάδες και των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ.

«Θα διωχθεί για απιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ. που το ελέγχει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στην φανέλα της.


Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο εμπορική από άλλες και δεν παίρνουμε διαφήμιση λόγω της κακής μου σχέσης με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι να λέμε τώρα...

Και δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα. Από την διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, τα πάντα. Στον ΟΠΑΠ ο κ. Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος, αλλά κάνει κουμάντο ο άνθρωπός του, ο Φωκάς», ήταν οι σοβαρές καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, τις οποίες έθεσε στο Δ.Σ. της Super League.

Νέες αιτιάσεις από τον Ολυμπιακό για Μελισσανίδη

Στο μεταξύ, νέες αιτιάσεις για ασυμβίβαστο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League, που διεξήχθη παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Η πλευρά της πειραϊκής ομάδας, που εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, υπογράμμισε ότι πρόκειται για «εξάμβλωμα» η συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, από τη στιγμή κατά την οποία είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την Πολιτεία να εξετάσει το θέμα και να το λύσει, από τη στιγμή που επίκειται νέος αθλητικός νόμος. Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως, και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Οι ενστάσεις του γνωστού ποινικολόγου εδράζονται στην απόφαση της ΠΑΕ Βέροια να αλλάξει τη στοιχηματική εταιρεία που διαφήμιζε στη φανέλα της πέρυσι, επιλέγοντας τον ΟΠΑΠ.

πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου