.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Σπύρος Καβακόπουλος: Βρεμένο σανίδι χρειάζεται

Βρεμένο σανίδι χρειάζεται
Τοποθέτησε ο δήμος Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλ/νας όμορφη ξύλινη περίφραξη σε γειτονική πλατεία και οι αναμένοντες στη στάση, κάθονται πάνω της αντί στα καθίσματά του στεγάστρου. Το κάγκελο ως μη προορισμένο για κάθισμα, θα καταστραφεί και θα αποτελεί άλλη μία αισθητική αηδία μαζί με τα όπισθεν γκράφιτι.
Παρατηρείστε στις φωτογραφίες ότι το κάθισμα της στάσης είναι ελεύθερο κι αυτοί που κάθονται στο κάγκελο μεσήλικας και ηλικιωμένος.

Μήπως τελικά η αισθητική μας ανορθογραφία επιβάλει στις στάσεις αντί για κάθισμα, να έχουμε ένα στενό βρεμένο σανίδι;

Σπύρος Καβακόπουλος


1 σχόλιο:

  1. Αφου σας προβληματιζει το μελλον της ωραιας(κατα την δικη σας αισθητικη)ξυλινης περιφραξης και τα βαζετε με τον ηλικιωμενο κυριο ο οποιος μπορει και να ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ το λεωφορειο για να κατσει στο παγκακι της στασης,αλλα απλα καθησε για να παρει μιαν ανασα κατα τον περιπατο του,καντε παραπονο στον δημαρχο να την αλλαξει,γιατι εκτος των αλλων το ξυλο ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ για να μην καταστραφει και ο κυριος δημαρχος δεν φημιζεται ουτε για την πραγματοποιηση τετοιων εργασιων ουτε για το αμεσο ενδιαφερον του και την ταχυτητα του για την αποκατασταση οποιασδηποτε καταστροφης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή