.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝΗ φωτογραφία είναι από το gazzetta.gr πριν 4 μήνες στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντυναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ. Αριστερά ο Δ. Μελισσανίδης με το πάνω χέρι, δεξιά το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο ένας δε ξέρει τι κάνουν οπαδοί της ομάδας στη πόλη μας, ο άλλος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί γιατί είναι αφοσιωμένος στη λύση προβλημάτων των πολιτών


Θέμα: Έκκληση να τερματιστεί ο αποκλεισμός του αμαξοστασίου του Δήμου μας και να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτωνΕδώ και δύο μέρες το αμαξοστάσιο του Δήμου είναι αποκλεισμένο από ομάδα φερόμενων ως οπαδών, με συνέπεια η συνταγματική μας υποχρέωση για αποκομιδή απορριμμάτων της πόλης να έχει διακοπεί. Την ίδια στιγμή, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους για την ασφάλεια των εργαζομένων, κήρυξε τριήμερη αποχή από την εργασία του.

Ως άμεση συνέπεια, η πόλη μας κινδυνεύει με υγειονομική ασφυξία σε καλοκαιρινή περίοδο, τη στιγμή μάλιστα που αύριο ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ήδη, σε αρκετά σημεία της πόλης μας η εικόνα είναι προβληματική και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης.


Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 1 Ιουνίου εξέφρασε με συντριπτική πλειοψηφία την απαίτηση να σταματήσει άμεσα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και να ξεκινήσει ανεμπόδιστα η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, στους αρμόδιους υπουργούς, στους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων, σε κάθε αρμόδιο κρατικό φορέα, καθώς και σε κάθε δημοκρατική συλλογικότητα και φορέα  της χώρας, να παρέμβει ώστε να τερματιστεί άμεσα και ειρηνικά ο αποκλεισμός του αμαξοστασίου και να επιστρέψει η πόλη στην κανονικότητά της.
Με εκτίμηση,
Αριστείδης Βασιλόπουλος

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας


1 σχόλιο:

  1. Επί 5 συναπτά έτη ο Δήμος αδιαφορούσε για την από 20ετιας παράνομη εγκατάσταση εντός του Άλσους..Από την 1/10/14 η νυν δημοτική αρχή κι οι σύμμαχοι της έλεγαν μόνο ερχόμαΣΤΕ,καμιά μέριμνα σήμερα κάνουν εκκλήσεις...τι ειρωνεία έχετε τα μούτρα αντί να παραιτηθείτε να ζητάτε διάλογο όταν δεν έχει απαντηθεί ούτε μία επιστολή της Δικέφαλος ΑΕ.Σήμερα βάζετε δήθεν την Δημόσια Υγεία σαν ζήτημα με την ίδια υποκριτική λογική που το έθεταν τα μνημονιακα παπαγαλάκια σε κάθε αγώνα στους ΟΤΑ,εκβιάζετε τους εργαζόμενους του Δήμου να βγάλουν ανακοινώσεις υπερ της Δημοτικής Αρχής,λαικιζετε με όχημα τις εξετάσεις των μαθητών κι όλα αυτά από βήμα διαπλεκόμενων εκδοτικών ομίλων.

    Τελικά κε Καμπούρη επειδή η πρακτική γέννα ιδεολογία ποιά η διαφορά σας με τον τελευταίο απολογητη της κυβέρνησης Σαμαρά λόγου χάρης

    Ρυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή