.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Τακτοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα για τη μετατροπή του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου σε πολυχώρο πολιτισμούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τακτοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα για τη μετατροπή του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου σε πολυχώρο πολιτισμού

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 112, 1/6/2018) η απόφαση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.11 (πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο) της Δημοτικής Ενότητας Νέας Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με την απόφαση ολόκληρο το Ο.Τ. 11 από οικοδομήσιμος χώρος όπως ήταν χαρακτηρισμένος μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζεται πλέον χώρος Αστικού Πρασίνου, καταργείται το τμήμα της αδιάνοικτης οδού Παπαναστασίου και το υφιστάμενο κτίριο του πρώην στρατιωτικού εργοστασίου χαρακτηρίζεται ως χώρος πολιτιστικών χρήσεων – αναψυκτήριο.


Με την απόφαση αυτή λήγει και η τελευταία εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε να προχωρήσει η πρόταση που έχει καταθέσει ο Δήμος στην πρόσκληση «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014 – 2020, ύψους 2,165 εκατ. ευρώ και αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου που λείπει από την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου