.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Νέα αποχώρηση από την παράταξη Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός!

 
Υπερψηφίστηκε σήμερα κατά πλειοψηφία, κατά την 36η ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το οικονομικό έτος 2017, ύστερα από εισηγήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρήστου Καραμάνου και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου για τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό, Καλλιόπης Σταυροπούλου. Ο Προϋπολογισμός ψηφίστηκε από τα μέλη της παράταξης Δούρου πλην της αντιπεριφερειάρχη Κοινονικής Πολιτικής Θανοπούλου, ενώ είχαμε και μία ακόμα αποχώρηση από την παράταξη Δούρου. Επίσης στηρίχθηκε από την παράταξη των ΑΝΕΛ και αυτή της Γιαννακάκη από την ΔΗΜΑΡ.

Η Περιφερειακή σύμβουλος Μαρίνα Κουκά έκανε κριτική στον προϋπολογισμό, την πολιτικη ιδιωτικοποιήσεων στο παραλιακό μέτωπο, και δηλώσε ανεξαρτητοποιηση απο τη Δύναμη Ζωης.

Να αναφέρουμε ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες που παλιότερα λογιζόντουσαν ως επιρροές της Λαϊκής Ενότητας όπως Αθανασιάδης, Γαβρίλης, κτλ και σε αυτή τη ψηφοφορία στήριξαν την Δούρου, όπως έκαναν και με τον ΧΥΤΑ πριν λίγες μέρες στάση που προκάλεσε το οριστικό διαζύγιο τους με την ΛΑΕ, που και με σημερινή ανακοίνωση του κόμματος  καλούσε σε καταψήφιση του προϋπολογισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου