.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

EΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΤΥΠ Α.Ε




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΣΤΙΣ  ΚΤΥΠ Α.Ε.

Την Τετάρτη 23-11-2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου με την πρόεδρο των ΚΤΥΠ Α.Ε. Ιωάννα Κοντούλη και υπηρεσιακούς παράγοντες .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ο προγραμματισμός και η εξέλιξη έργων που αφορούν το Δήμο μας και συγκεκριμένα:

1.Η εξέλιξη της διαδικασίας ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου η οποία βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης της διακήρυξης και προκήρυξης του διαγωνισμού στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

2.Η ΚΤΥΠ Α.Ε. ανέλαβε την υποχρέωση σύνταξης μελετών για την επέκταση των κτηριακών υποδομών (έξι αίθουσες διδασκαλίας) 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος  και να απομακρυνθούν οι δυο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας που προσωρινά τοποθετήθηκαν μετά τον σεισμό του 1999.

3.Συμφωνήθηκε να επιταχυνθεί και να μεθοδευτεί η διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας όλων των σχολικών συγκροτημάτων από την ΚΤΥΠ Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) στο Δήμο.

4.Προγραμματίστηκε και μεθοδεύτηκε η διαδικασία προμήθειας εποπτικού υλικού για τα σχολεία του Δήμου σύμφωνα με τις ανάγκες τους και την  διαθεσιμότητα των ΚΤΥΠ Α.Ε.

Στην συνάντηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Ανεμογιάννης, οι υποδιευθυντές του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας, καθώς και ο κ.  Γιώργος Οικονόμου εκ μέρους της Επιτροπής Διεκδίκησης της ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου – 3ου  Λυκείου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου