.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μερικά ακόμη για τα παραμύθια της συνέντευξης ΑΕΚ-Μελισσανίδη 3



Εταιρία λαϊκής βάσεως χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τη «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» η οποία θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε ποσοστό 98,5% των μετοχών της, ιδιοκτήτης είναι ο γιος του Γεώργιος Μελισσανίδης! Το υπόλοιπο 1,5% κατέχουν ισόποσα τα υπόλοιπα μέλη της εταιρίας που επίσης είναι επιλογή του αφεντικού της ΑΕΚ.

Προς απόδειξη των ισχυρισμών μου, παραθέτω απόσπασμα από το τεύχος αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας:

«Σημειώνεται ότι ο αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου των μετόχων της Εταιρίας είναι ίδιος με τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν και εμφανίζεται στον ανωτέρω πίνακα. 

Ο κύριος μέτοχος της Εταιρίας κ. Γεώργιος Μελισσανίδης ελέγχει σήμερα, πριν την παρούσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το 98,50% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Ως αποτέλεσμα, ο κύριος μέτοχος της Εταιρίας έχει τη δυνατότητα να ασκεί σημαντική επιρροή στην Εταιρία και να καθορίζει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της αύξησης ή μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου, της εκλογής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της διάθεσης των τυχόν κερδών κάθε εταιρικής χρήσης και άλλων θεμελιωδών αποφάσεων που επηρεάζουν την πολιτική της Εταιρίας…

Για να δείτε τα προηγούμενα σχετικά άρθρα πατήστε εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου