.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μερικά ακόμη για τα παραμύθια της συνέντευξης ΑΕΚ-Μελισσανίδη 4




Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ισχυρίζονται πως το γήπεδο θα λειτουργεί μόνο 24 Κυριακές το χρόνο. Συνεπώς η επιβάρυνση στη ζωή της πόλης δε θα είναι μεγάλη, και στόχος είναι η ομάδα να έχει τη δική της έδρα.

Το καταστατικό της εταιρίας «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» είναι άγνωστο γιατί δεν έχει δημοσιευτεί!

Σύμφωνα όμως με το ενημερωτικό τεύχος για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στο άρθρο 3 προβλέπεται να το παραχωρεί προς εκμετάλλευση στους πάντες για τα πάντα!

Πουθενά δεν υπάρχουν ο Δήμος, οι κάτοικοι,  η μνήμη, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός χωρίς αντίστοιχο κέρδος. 

Τα 20.000.000 ευρώ της Περιφέρειας στα οποία βασίστηκε όπως είπε ο Δ. Μελισσανίδης για να προχωρήσει, αντιστοιχούν στο 32,5% του κόστους υλοποίησης του έργου. Το δημόσιο στη χειρότερη περίπτωση κανονικά, θα έπρεπε να έχει αντίστοιχο ποσοστό μετοχών! Τώρα πληρώνει το δημόσιο για να εισπράττει τα κέρδη ο ιδιώτης «επενδυτής». Αυτό ακριβώς είναι βέβαια ο καπιταλισμός μας αρέσει ή όχι…


Παραθέτω το απόσπασμα για τους σκοπούς της εταιρίας, που έχουν ευθεία σχέση με τις πωλήσεις, αλλά καμιά σχέση με φιλαθλητισμό:


"Σκοπός της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 3 του καταστατικού της είναι η κατασκευή και εκμετάλλευση του Γηπέδου και των εγκαταστάσεων του…

Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, η Εταιρία μπορεί να ενεργεί κάθε
πράξη ή ενέργεια αναγκαία και ενδεικτικά:

·         Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εταιρία, κοινοπραξία ή επιχείρηση οποιασδήποτε μορφής ημεδαπή ή αλλοδαπή.

·         Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

·         Να παραχωρεί το Γήπεδο για αγωνιστικές υποχρεώσεις ποδοσφαιρικών ομάδων που αγωνίζονται σε Εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις.

·         Να διοργανώνει και/ή παραχωρεί το Γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του για πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

·         Να ασκεί κάθε άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα συναφή προς τους σκοπούς της Εταιρίας ή έστω και μη συναφή, εφόσον ήθελε θεωρηθεί ότι προωθεί και διευκολύνει την επιδίωξη και επίτευξη του ανωτέρω σκοπού".
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου