.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Επιτέλους ένα τοπικό Σωματείο, αυτό των εργαζομένων στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, εκφράζει δημόσια και καθαρά την αλληλεγγύη του στους Παλαιστίνιους, και καταδικάζει απερίφραστα το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ για τα εγκλήματα του!

Υπενθυμίζω πως ο Δήμος μας με πολλές τυμπανοκρουσίες είχε αδελφοποιηθεί με τη Τζενίν της Δυτικής Όχθης. Για το λόγο αυτό είχε έρθει στο Δημαρχείο και ο Αραφάτ! Βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες, έγιναν οι αντίστοιχες βαρύγδουπες δηλώσεις, ανταλλάχτηκαν επισκέψεις.
Όλα αυτά φυσικά, όσο ήταν ήρεμα σχετικά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όταν αργότερα σφαγίαζαν τους κατοίκους της οι Ισραηλινοί, ως Δήμος υπήρξαμε… κύριοι. Δεν βγάλαμε κιχ!

Τις μέρες αυτές οι κάτοικοι της Τζενίν βγήκαν στους δρόμους, στεκόμενοι αλληλέγγυοι στους αδελφούς τους της Γάζας. Έπεσαν θύματα καταστολής! Θα μου πείτε, ποιος θυμάται τώρα τι λέγαμε τότε! Και τι σημασία έχει να ασχοληθούμε… Εξάλλου εμείς ξεχάσαμε πως κάνουν αντίσταση οι λαοί, χαλαρώσαμε και απολαμβάνουμε την κακοποίηση και τους αλλεπάλληλους  βιασμούς, της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του ΔΝΤ…

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άλλη μια φορά στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, και σώζουν την τιμή του Δήμου και των πολιτικών μας εκπροσώπων.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο τους αλλα περιμενουμε παρομοιες ευαισθησιες για το ρυθμιστικο και το αλσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καθαριότητα του άλσους και της πόλης και η 5ωρη καθημερινή εργασία των δημοτικών υπαλλήλων (να μην ζητάμε και πολλά) τίνος ευαισθησία είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή