.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ρεσιτάλ οπαδικού λαϊκισμού από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, με πρωταγωνιστή τον Άδωνι που αυτή τη φορά πουλούσε μέσα στη Βουλή, ΑΕΚ



Το ρηχό πολιτικό επίπεδο, και η ανεπάρκεια των κυβερνητικών βουλευτών που αποφασίζουν για τις τύχες μας, δε μπόρεσε να κρυφτεί στη χτεσινή συζήτηση στο κοινοβούλιο. Το γλείψιμο στους οπαδούς της ΑΕΚ και το προσκύνημα στο αφεντικό της, δεν είχαν τέλος! Όπως βέβαια δεν έχει τέλος η διαπλοκή, η διαφθορά, η συναλλαγή…

Όπως ήταν αναμενόμενο όλη η προσπάθεια για να περάσει το ρυθμιστικό, επικεντρώθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ. Και αποσιωπήθηκαν όσο στάθηκε δυνατό, οι επιπτώσεις στις ζωές μας από την ψήφιση του Ρυθμιστικού.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το νέο Ρυθμιστικό νομοσχέδιο, το οποίο τεμαχίστηκε καθώς άλλο κομμάτι του ψηφίστηκε εντός μιας μέρας με το χωροταξικό, κι άλλο αυτό που αφορά τη Θεσσαλονίκη εξαιτίας αντιδράσεων αποσύρθηκε, θα ψηφιστεί και θα γίνει νόμος του κράτους.

Όλα δείχνουν επίσης ότι η συνέχεια θα δοθεί στο ΣτΕ και στην πράξη… Είναι προφανές ότι στην πράξη δε θα περάσει ο τεμαχισμός, η τσιμεντοποίηση, η ιδιωτικοποίηση του άλσους, και η μετατροπή της πόλης σε κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου